BusinessStartup

Startup Live #2 isi deschide portile pentru tinerii antreprenori

Startup Live BucharestStartup Live Bucharest anunta speakerii celei de-a doua editii ce va avea loc in perioada 7-9 iunie 2013 la TechHub Bucharest. Printre acestia se numara atat antreprenori din Romania, cat si din alte tari europene  care vor oferi participantilor sfaturi  utile pentru imbunatatirea  ideilor de afaceri prezentate. Evenimentul se adreseaza tuturor celor interesati de dezvoltarea unei afaceri, cat si celor in  cautare de noi oportunitati de business.

Printre invitati se numara : Marian Dusan, director general Evenimentul Zilei si Capital si fondator Romanian Business Accelerator, Dragos Georgita – director of engineering la Adobe Romania,  Mihai Baciu – fondator Agrafa Print , Tiberiu Aron – bussines developer  Cel.ro, Dragos Roua – serial entrepreneur si blogger, Andrei Costescu – fondator MReady si multi altii. Asemenea primei editii, evenimentul se bucura de participarea unor invitati internationali precum: Michael Ronen, fondatorul startup-ului Capsuling.me, Iris S. Hafner – headhunter international dar si Robert Dohrendorf, presedintele Toastmasters Bern.

Startup Live Bucharest este un eveniment definit de inovatie in tehnologie care isi propune sa revigoreze mediul de business romanesc. Acesta reprezinta o oportunitate networking si de promovare a ideilor de business, dar si o rampa de lansare pentru tinerii antreprenori care au oportunitatea de a fi remarcati de investitorii internationali si nu numai. Castigatorii celei de-a doua editii Startup Live Bucharest vor pleca la Pioneers Festival in Viena, cel mai mare festival pe tehnologie din Europa. Pe langa acest premiu, vor mai fi oferite conturi premium de la Evernote,  sesiuni de mentoring facilitate de How to Web, servicii de grafica si design din partea 99designs si multe altele.

Ne bucuram sa sustinem cresterea comunitatii tinerilor antreprenori din Romania, credem in aceasta comunitate care s-a construit in jurul Startup Live Bucharest si pentru voi am creat aceasta a doua editie. Ne asteptam la idei inovatoare si la un public pe masura.” 

Florina Dumitrache, team-leader Startup Live Bucharest

La eveniment sunt asteptati tineri profesionisti si antreprenori din mediul online, dezvoltatori de aplicatii mobile, tineri pasionati de mediul antreprenorial, jurnalisti de business, web designeri, cat si oameni de business aflati in cautare de co-fondatori sau mentori. Proiectul reprezinta un spatiu de intalnire pentru tinerii antreprenori, cat si o modalitate de validare a propriilor proiecte de business, de imbunatatire a ideilor sau de gasire de noi oportunitati.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button