Parenting

Următoarele transferuri la Steaua: Viera, Bokila și Mutu printre favoriţi

bokila steauaTransferul lui Ousmane Viera de la Pandurii Târgu Jiu la Steaua poate fi mutarea verii în peisajul fotbalului autohton. Bookmaker-ul britanic Stanleybet le oferă celor interesaţi posibilitatea de a paria pe nume importante din fotbalul românesc care pot juca, din toamnă, la Steaua.

Viera este liber de contract şi, mai mult decât atât, este impresariat de Anamaria Prodan, soţia antrenorului campioanei României la fotbal. Astfel că bookmakerii noştri îl văd favorit pe apărătorul ivorian cu o cotă 2.50”

Cătălin Moise, Director de Marketing la Stanleybet

Următorul nume pe lista transferurilor posibile la Steaua este Jeremy Bokila (cotă 3.00), pentru care patronul echipei de fotbal, Gigi Becali, a înaintat deja o ofertă, în valoare de 700.000 de euro. Atacantul african de la Petrolul Ploieşti este curtat insistent de către roş-albaştrii, deşi acesta are oferte concrete şi de la cluburi din străinătate.

La egalitate, cu o cotă de 6.5, se află Adrian Mutu (AC Ajaccio) şi Lucian Sînmărtean (FC Vaslui). Despre “Briliant” se zvonea că se află în negocieri pentru un transfer la campioana României, iar despre Sînmărtean se ştie că este pe lista preferinţelor lui Reghe, antrenorul Stelei.

De asemenea, bookmakerii Stanleybet oferă o cotă de 3.50 pentru cei care pariază pe varianta “nici unul dintre cei menţionaţi”.

Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt acum disponibile în România în 320 agenții, din peste 90 de orașe. Pe lângă gama variată de pariuri sportive, în agențiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internaționale, pe rezultatele diferitelor concursuri, Eurovision, Sanremo, Oscar, Grammy, pe câștigătorii festivalului de film european, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea României –, precum și pe evenimentele virtuale V-Sports. Stanleybet International este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care operează peste 2.000 de agenții de pariuri în 7 state europene.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button