GadgetPC & Laptop

Sony VAIO Fit, 2 noi design-uri și funcție one-touch prin NFC

sony-vaio-fitPoți alege VAIO Fit  dacă ești în căutarea unui notebook subțire cu sunet puternic pentru muzica ta sau a unui notebook cu touchscreen, care oferă o performanță foarte bună pentru multimedia. Sony a anunțat, deja, lansarea noii game de laptop-uri VAIO Fit, cu un design elegant și o varietate de opțiuni de performanță pentru fiecare utilizator.

VAIO Fit 15E se potrivește utilizării zilnice, datorită design-ului său minimalist și inteligent, a funcției one-touch pentru ascultare  și a sunetului de calitate. VAIO® Fit 15E devine partenerul perfect pentru tine atunci când vrei să asculți muzica preferată, datorită boxelor mari integrate. Subwoofer-ul din VAIO® Fit 15E te bucură cu un sunet puternic atunci când asculți muzica la un volum ridicat.

Un design frumos este adesea simplist. Designul curat al VAIO® Fit 15E face ca lucrul zilnic pe laptop să devină mai plăcut. VAIO® Fit 15E este disponibil în variantele negru și alb.

VAIO® Fit 15 oferă performanțe optime pentru experiența ta multimedia. Stilul  său minimalist cu colțuri ușor rotunjite, completează carcasa și pad-ul din aluminium, iar boxele se ascund inteligent în sistemul de rabatare al laptopului.

VAIO® Fit 15 optimizează lucrul cu aplicațiile multimedia, datorită HDD-ului hibrid încorporat, cu viteză și capacitate mare. Acest model este mai rapid decât un HDD standard și accesează aplicațiile într-un timp mai scurt decât în mod obișnuit.

Încearcă-ți creativitatea pe segmentul audio-video prin programul preinstalat Sony Imagination Studio™ VAIO® Edition, care include patru aplicații:Movie Studio Platinum, ACID™ Music Studio, Sound Forge™ Audio Studio and DVD Architect™ Studio. Crează un videoclip și vizualizează-l foarte clar în culorile vibrante ale ecranului tactil Full HD.

Caracteristici performante la vârful degetelor

Tehnologia Near Field Communication (NFC) se regăsește în toate modelele VAIO® Fit, permite schimbul rapid de link-uri web și simplifică conexiunea prin Bluetooth cu alte dispozitive. Este de ajuns o singură atingere între boxele sau căștile compatibile cu NFC și VAIO® Fit, pentru a funcționa împreună: fără cabluri sau alte setări.

Bucură-te de un sunet clar și profund datorită tehnologiei Sony Clear Audio+. Alege una din cele patru setări diferite sau setează propriile efecte de sunet, după preferințe. În plus, camera web integrată este dotată cu senzorul de imagine Sony CMOS Exmor R pentru PC, care realizează imagini HD foarte clare, chiar și într-un mediu slab luminat.

VAIO® Fit face ca munca pe calculator să fie cât mai simplă și plăcută. Tehnologia NVIDIA® Optimus™ (disponibilă peanumite modele) comută automat între placa video integrată, pentru cea mai mare autonomie a bateriei și placa video dedicată pentru performanța la nivel maxim, oferind un plus de putere atunci când te joci, urmărești filme sau editezi un videoclip. Tastatura iluminată (doar în cazul anumitor modele), cu taste individual spațiate,  îți permite să tastezi și în întuneric.

Noua gamă Sony VAIO® Fit este disponibilă în Europa din Iunie 2013. În România, produsele vor fi diponibile la următoarele prețuri (în funcție de configurație): VAIO Fit 15E de la 2.200 de lei, la 4.500 de lei, iar VAIO Fit 15 de la 4.600 de lei, la 5.500 de lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button