Parenting

Magie dincolo de scenariu cu Now You See Me: Jaful perfect

014A_NYSM-DF-SD-20205RÎn premieră din 14 iunie, filmul Now You See Me: Jaful perfect aduce iluzionismul şi imprevizibilul atât pe marile ecrane din ţară, cât şi în Centrul Vechi din Bucureşti, unde talentatul magician Andrei Gîrjob îşi va convinge publicul că magia există cu adevărat, prin spectacole uimitoare.

Cu cărţi de joc care dispar, reapar în locuri neaşteptate sau îşi schimbă culoarea în mod inexplicabil, în mâinile lui Andrei Gîrjob, pachetul de cărţi va căpăta personalitate proprie. Spectacolele sale de close-up magic vor putea fi savurate mai întâi la cafeneaua InFusion Cafe&Bistro, joi, 13 iunie, de la ora 21.00, apoi la The Barrell, vineri, 14 iunie, de la ora 22.00 şi la final în Brauhaus, sâmbătă, 15 iunie, de la ora 21.30.

Filmul Now You See Me: Jaful Perfect spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi, umindu-i în acelaşi timp cu trucuri excepţionale. Agenţii FBI se află pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.

Regizat de Louis Leterrier (Înfruntarea titanilor), filmul reuneşte o distribuţie de excepţie din care fac parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine şi Morgan Freeman.

Cu numere impresionante de iluzionism, acţiune alertă contracronometru şi multă adrenalină, filmul distribuit de MediaPro Distribution, Now You See Me: Jaful perfect are premiera, din 14 iunie, în cinematografele din țară.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button