BusinessInvestitii

Skanska duce Green Court Bucharest pe ultima sută de metri

Green Court Bucharest - Skanska2Dezvoltarea primului proiect al Skanska în România, Green Court Bucharest evoluează într-un ritm rapid, astfel încât prima fază va fi finalizată, conform planului, în Q4 2014. După aproximativ un an de la începerea construcției, structura si fațada clădirii A sunt deja terminate, ceea ce înseamnă că prima fază a proiectului Green Court Bucharest este finalizată în proporție de 80%.

Marcin Lapinski - Presedinte Skanska Development Romania„Proiectul are toate premizele pentru a avea succes, iar feedback-ul pe care îl avem până acum din piață este unul foarte bun. Green Court Bucharest le va oferi clienților noștri spații de birouri personalizate, adaptabile, care vor spori productivitatea și satisfacția angajaților. Având deja primul client anunțat, cât și negocieri avansate cu alte mari companii, suntem pe drumul cel bun, astfel incât, până la deschiderea oficială, întreaga clădire să fie complet  închiriată”

Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România

Aproape 350 de angajați lucrează pentru prima fază a proiectului Green Court Bucharest și, până în momentul de față, au fost folosiți 25.000 m3 de beton, aproximativ 11.000 mde sticlă pentru fațadă și 3.200 tone de oțel beton. Odată finalizată, clădirea A va oferi un spațiu total închiriabil de 19.500 mdin totalul de 52.000 m2 ai întregului proiect. Fiecare clădire a proiectului va avea 12 niveluri supraterane și trei subterane. Urmând standardul celorlalte clădiri dezvoltate de Skanska, ansamblul de birouri va fi certificat LEED Gold.

Green Court Bucharest înglobează numeroase solutii ecologice, care vor minimiza impactul clădirii asupra mediului înconjurător și vor reduce costurile operaționale. Tehnologiile moderne, printre care fațada eficientă din punct de vedere  energetic  și sistemul de iluminat echipat cu senzori de mișcare și de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil. De asemenea, vor fi disponibile locuri speciale de parcare pentru biciclete, o curte interioară cu Wi-Fi gratuit și statii de încărcare pentru mașinile electrice.

Zona în care este dezvoltat proiectul Green Court Bucharest oferă acces facil la transportul în comun și către aeroport. În apropierea sa se află restaurante și mall-uri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button