Foto-VideoGadget

Sharp lansează noile TV-uri AQUOS 3D LED de 42 și 50 de inch

Sharp_12După ce la sfârșit de martie a lansat emblematica serie de televizoare UQ10 cu tehnologia Quattron Pro, Sharp lansează în România, Slovacia, Slovenia, Ungaria o nouă serie: AQUOS 3D LED seria LE760 cu diagonale de 42, respectiv  50 de inch.

Televizoarele AQUOS 3D LED seria LE760 oferă o calitate înaltă a imaginii şi o redare fluentă a scenelor în mişcare grație tehnologiei iluminări active Active Motion 300Hz pusă la punct de Sharp. Altfel spus, tehnologia utilizată micşorează imaginea neclară a obiectelor în mişcare, asigură o naturală cartografiere a imaginilor şi o redare de calitate a scenelor care se schimbă rapid, spre exemplu transmisiunile e sportive şi filmele de acţiune. La livrare, televizoarele LE760 sunt echipate și cu patru perechi de ochelari 3D.

Televizoarele din seria LE760 se mai disting printr-un design elegant. Cadrul care înconjoară ecranul este foarte subţire, iar suportul rotativ executat din aluminiu prezintă o formă cu mult gust şi subtilă. Modelele seriei LE760 sunt echipate cu tunere HD – DVB-T/DVB-C. Aceste televizoare posedă versiunea geamănă LE762 echipată cu tunere HD DVB-T/DVB-C/DVB-S/S2. Modelele seriei LE760 sunt accesibile din aprilie 2014.

Totodată, portalul AQUOS NET+ asigură posibilităţi complete de conectare cu ajutorul dispozitivului Wi-Fi- încorporat, oferind un portal de internet integrat cu dispozitivele mobile, aplicaţiile, serviciile „video la cerere” (VOD). Conectarea se poate face și cu propriile materiale multimedia – totul este accesibil cu ajutorul unei interfeţe intuitive uşor de deservit. Utilizatorul poate deservi televizorul cu ajutorul dispozitivului său mobil, folosind aplicaţia Sharp Smart Remote sau cu ajutorul oricărei tastaturi USB HID (Human Interface Device).

Tehnologia DMR (Digital Media Renderer) permite utilizatorilor redarea online a fotografiilor, filmelor, înregistrărilor audio sau conținutului înregistrat pe smartfon şi tablete (pe sistemele iOS şi Android deoptriva),  direct pe marele ecran.

În plus, tehnologia Miracast permite utilizatorilor care posedă dispozitive cu sistem Android multiplicarea wireless a imaginilor din telefon sau tabletă direct pe televizorul din seria LE760, permiţând redarea materialelor multimedia, folosirea jocurilor sau a programului Skype pe ecranul cu diagonală mare al televizorului Sharp.

Preţul cu amănuntul sugerat:

LC-42LE760 – 599 Euro

LC-50LE760 – 850 Euro

LC-42LE762 – 630 Euro

LC-50LE762 – 870 Euro

Sharp_4 Sharp_2 Sharp_1

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button