BrandFashionTrends

Fashion trends: o lume de vis, tema noii colecţii Bride a designerului Natalia Vasiliev – Galerie foto

natalia vasiliev9Designerul Natalia Vasiliev, unul dintre cele mai apreciate nume ale generaţiei tinere de creatori de modă, lansezează colecţia 2014-2015 pentru mirese. “House of Dreams”, cea mai nouă colecţie a sa, este o explorare a celebrei rochii, abordată dintr-o viziune contemporană, de o plasticitate aparte.

Colecția reprezintă un mixaj între arte, un transfer plastic dinspre pictură și arhitectură, către creația vestimentară couture. Sunt astfel recreate premizele unui moment aparte, a unei stări de grație cu adevărat unică, reprezentată de alegerea și purtarea fiecărei rochii ce poartă semnatura Natalia Vasiliev.

“House of Dreams” este o regăsire a viselor, a dorințelor profunde, a unui spațiu aparte al fiecărei soții, ce-și proiectează viitorul, pornind de la acest prim și esențial pas, spre un tărâm doar al lor. Un spațiu unic, o lume, o poveste, ce începe și demarează cu această capodoperă de creație vestimentară spre o ‘casă’ a celor doi, o speranță spre un prezent continuu fără de capăt.

Colecția Natalia Vasiliev 2013 – 2014: “Guell Sunset – la Sighisoara” – galerie foto

Noile creații transpun aceste vise, aceste grafisme și proporții specifice arhitecturii de înaltă ținută, de început de secol XX, mixate cu elemente din plastica interbelică și de fond cultural profund european, contemporan.

“House of Dreams” este o colecție de deschidere spre lume, artă și frumos, spre mâine, cu fiecare rochie unică ce o formează.

Foto: Cristian Floriganta / Modele: Alexandra Timofte si Raluca Cojocaru (ONE Models Agency) / Hair: Minela Popa / Make-up: Cojocaru Raluca / Incaltaminte: Cristian Albu / Director Artistic: Alin Galatescu / Locatie: Muzeul de Arta (Craiova)

natalia vasiliev8 natalia vasiliev7 natalia vasiliev6 natalia vasiliev5 natalia vasiliev4 natalia vasiliev3 natalia vasiliev2 natalia vasiliev1 natalia vasiliev

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button