GadgetTrends

Gadget Trends: Full Stream de la E-Boda. Ce și de ce?

Full Stream_5Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda a prezentat, astăzi, un nou gadget pe care compania românească îl va “arunca” în piața imediat după Paște. Drăgoiu speră ca noul Full Stream, un gadget care permite conectarea prin wireless a unui smartphone, tablete, laptop sau PC cu un televizor cu port HDMI să se vândă în ce puțin 20.000 de unități în 2014. Mult, puțin? Rămâne de văzut.

Potrivit CEO-ului E-Boda, indiferent de sistemul de operare al gadget-urilor, folosind o conexiune wireless, utilizatorii pot reda conținutul de pe dispozitivul lor pe un televizor, transformându-l cu ușurință într-un Smart TV.  În același timp, Full Stream asigură funcția dual display, ce oferă posibilitatea de a naviga în continuare pe smartphone, tabletă, laptop sau PC fără a întrerupe conexiunea.

”Smartphone-urile, tabletele sau notebook-urile sunt prezente în permanență în viața noastră, iar românii își doresc o experiență cât mai completă de utilizare de la toate aceste dispozitive. Și tocmai asta le oferim prin Full Stream. De acum, o tabletă sau un smartphone poate deveni sursă dublă de divertisment pentru toți membrii unei familii, care se pot bucura de tipuri diferite de conținut pe același dispozitiv, rezolvând și problema cablurilor incomode. Mai mult, oricine își poate transforma televizorul într-un Smart TV” 

Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda

Noul gadget Full Stream integrează un procesor AM 8251 și o memorie RAM de 128 MB. Dispozitivul este compatibil cu orice smartphone, tabletă, laptop sau PC dotate cu sistemele de operare Android 4.0 sau versiunile ulterioare, iOS 6 sau versiunile ulterioare, Mac 10.7 și Windows XP/7/8. Prin intermediul aplicației EZcast acestea pot fi conectate la  orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unei conexiuni wireless.

Este suficient ca utilizatorii să își instaleze pe dispozitivul lor (smartphone/ tabletă/ laptop/ PC) aplicația EZcast și să conecteze Full Stream la un televizor cu port HDMI. Prin intermediul conexiunii wireless, aparatul face legătura între smartphone, tabletă, laptop sau PC și televizor. Utilizatorii pot reda un timp de conținut pe televizor, iar în același timp își pot continua activitatea pe același dispozitiv.

Astfel, Full Stream permite utilizatorilor să vizualizeze filme pe televizor, direct de pe tabletă sau laptop, iar în același timp pot continua să navigheze pe internet, își pot verifica e-mailurile sau socializa cu prietenii pe Facebook sau iniția apeluri voce. În zona de business, in timpul video-conferințelor realizate prin intermediul aplicațiilor de tip VoIP, participanții pot reda simultan prezentările de pe laptop conectând Full Stream la un proiector, fără a întrerupe convorbirea.

În plus, în timpul călătoriilor, cei mici se pot distra urmărind desenele animate preferate pe televizorul hotelului, în timp ce părinții fac traseul următoarelor excursii pe același dispozitiv. Cu ajutorul dispozitivului Full Stream, utilizatorii pot transforma cu ușurință orice televizor cu HDMI într-un Smart TV. Mai trebuie spus că Full Stream va fi disponibil online, pe www.e-boda.ro, la prețul recomandat de 199 lei.

Full Stream_7 Full Stream_6 Full Stream_5 Full Stream_4 Full Stream_3 Full Stream_2 Full Stream_1

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button