Business

Scoala de afaceri fondata de Nicolae Ratiu fuzioneaza cu Maastricht School of Management Romania (video)

Pilkington Ratiu Business School, o institutie de invatamant controlata de omul de afaceri Nicolae Ratiu, si Maastricht School of Management Romania au anuntat fuziunea, urmand sa functioneze intr-o noua entitate, MSM-Ratiu. Astfel, cele doua institutii pun bazele celei mai relevante scoli de business pentru mediul de afaceri local si regional.

Scoala rezultata in urma fuziunii, ce va opera sub titulatura ,  se adreseaza managerilor-cheie din multinationale si antreprenorilor romani care isi doresc sa schimbe in bine realitatea in care traiesc, incepand cu ei si cu business-urile in care sunt implicati.

Potrivit oficialilor noii entitati, profesorii scolii sunt manageri si antreprenori ce conduc business-uri in Europa Centrala si de Est, precum si profesori de la scoli de afaceri renumite precum Harvard si INSEAD. Ei vor imbina teoria si informatia necesare intelegerii in ansamblu a unui business cu studii de caz dezvoltate special pentru aceasta scoala si specifice unei economii emergente.

Video: Fuziune MsM-Ratiu

„Noua scoala de business va oferi ceea ce nicio alta scoala din spatiul romanesc nu ofera in momentul de fata. Punem, astfel, bazele celei mai bune scoli de afaceri din Romania. Acesta este obiectivul nostru, asta vom face, asta vom oferi”, a declarat Nicolae Ratiu, Associated Founder.

Preocuparea familiei Ratiu pentru dezvoltarea unei societati antreprenoriale impreuna cu viziunea manageriala ancorata in contextul regional a reprezentantilor Maastricht School of Management Romania au dus la crearea acestei scoli de afaceri care pregateste manageri si antreprenori pentru acum si pentru urmatorii 10-20 de ani.

Nicolae Ratiu, fiul fostului lider taranist Ion Ratiu, traieste la Londra, insa deruleaza afaceri si in tara noastra, mai ales in domeniul imobiliar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button