Business

Saxo Bank lansează Saxo TV

tv-moneySaxo Bank, bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online, a lansat Saxo TV sub managementul fostului editor-prezentator Bloomberg TV, Owen Thomas. Obiectivul televiziunii este să furnizeze analize financiare și de business, având conținutul integrat în TradingFloor.com, comunitatea online de investiții financiare a Saxo Bank.

Saxo TV este avangarda conținutului digital și comunicării oferite clienților și își propune să furnizeze un nou tip de serviciu de televiziune. Saxo TV va oferi materiale exclusive și analize de piață, din interiorul pieței. Va adăuga o nouă perspectivă și conținut analitic subiectelor de business în derulare, pentru a le oferi investitorilor o imagine mai amplă, mai profundă a ceea ce se întâmplă pe piața financiară globală.

De-a lungul carierei sale, Owen Thomas a acoperit teme și subiecte de primă mărime din lumea financiară pentru lideri în lumea televiziunii precum CNN, BBC World News și Bloomberg. Va fi acompaniat de prezentatoarele Lea Jakobiak de la Sky News și Sara Walker, plecată de la Bloomberg. În echipă sunt și trei editori imagine și operatori video.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button