BusinessCompanii

AFI Europe România, 7 premii la gala imobiliară a Europa Property

afi palaceAFI Europe România, compania care controlează AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din ţara noastră,  a câștigat 7 premii la a 8-a ediție a Europa Property SEE Real Estate Awards Gala.

Evenimentul, care a avut loc pe 16 mai la hotelul Athenee Palace Hilton din București, i-a reunit pe cei mai activi dezvoltatori internaționali și locali, bancheri, investitori, avocați, agenții și alți profesioniști imobiliari care operează în regiune.

AFI Europe a plecat de la gală cu următoarele recunoașteri:

  • Compania anului

  • Dezvoltatorul de birouri al anului

  • Profesionistul anului: David Hay, CEO of AFI Europe Romania

  • Managerul de centru commercial al anului: Israel Vizel, Manager AFI Palace Cotroceni

  • Dezvoltatorul de retail al anului

“Câștigarea premiilor care reprezintă cele mai importante proiecte și companii din Europa de sud-est este o mare recunoaștere a pieței și a membrilor juriului  pentru succesul echipei și a proiectelor excelente AFI”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România. Awards image Europa_ Property (Small)

În plus, AFI Park 1, prima clădire a complexului de birouri AFI, care a fost lansat în 2012, a câștigat două premii în competiție cu proiectele Sky Tower, UniCredit Tower și Magheru One: p

  • roiectul de birouri al anului şi p

roiectul anului. În plus, AFI Park 1 a fost apreciat și cu premiul de Clădire Verde (SEE Green Building Award) pentru procesul de obținere a certificatului LEED de Clădire Verde care este în derulare. Potrivit repezentanţilor AFI, AFI Park 1 a închiriat cu succes toată suprafața de birouri din clădire, iar dezvoltatorul a anunțat deja deschiderea AFI Park 2 în martie 2014.

În decembrie 2012 AFI Europe România și AFI Park 1 au mai fost premiate cu titlurile de Dezvoltatorul Anului și Cea mai bună clădire de birouri, de către CIJ Construction & Investment Journal.

AFI Europe dezvoltă și administrează în prezent proiecte imobiliare în România, Cehia, Serbia, Polonia, Bulgaria, Germania și Letonia. Printre cele mai cunoscute proiecte aflate în portofoliul dezvoltatorului se numără: “AFI Palace Cotroceni”, cel mai de succes centru comercial din România, centrul comercial “AFI Palace Pardubice” și “Classic 7” Business Park în Republica Cehă, proiectul premiat “Airport City Belgrade” și totodată cel mai mare centru de clădiri de birouri din Belgrad, “Business Park Varna” – cel mai mare centru de clădiri de birouri de clasă A din Bulgaria și multe altele.

În acelaşi timp, AFI Europe România este activ în România din anul 2005 și este dezvoltatorul și administratorul “AFI Palace Cotroceni”, cel mai mare centru comercial din România şi unul dintre primele cinci în Europa Centrală și de Sud-Est și a clădirii de birouri AFI Park 1 care este închiriată în proporție de 85%, în special unor companii de IT. În plus, față de AFI Palace Cotroceni și AFI Park 1, AFI Europe urmează să deschidă în 2013 un mall cu o suprafață totală de închiriat de 30.000 de metri pătrați, AFI Palace Ploiești, și va mai dezvolta în perioada 2013-2014 alte trei proiecte –parcul de retail “AFI Palace Arad”, mall-ul “AFI Palace B.NOI” și clădirea de birouri AFI Park 2.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button