BusinessCompaniiGadgetSmartphone

Samsung aruncă în luptă un nou smartphone: GALAXY Win

Samsung Electronics Co., unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de telefonie mobilă și media digitală, a lansat Samsung GALAXY Win. Smartphone-ul produs de compania sud-coreeană este unul creat special pentru a răspunde nevoilor de utilizare ale consumatorilor aflați mereu în mișcare.

Astfel, Samsung GALAXY Win are o putere mare de procesare, capacitatea de a susține mai multe sarcini în același timp și un design compact pentru a asigura cea mai mare portabilitate posibilă. Noul smartphone este echipat pentru gestionarea unor sarcini dificile și oferă consumatorilor o experiență intuitivă de utilizare, fiind proiectat pentru a oferi soluții practice și un echilibru perfect între muncă și viața de zi cu zi, cum este cazul funcției dual SIM. De asemenea, GALAXY Win este dotat cu un ecran mare ce asigură vizualizarea optimă a display-ului și facilitatea Easy Mode pentru accesul simplu la cele mai utilizate funcții.

Cel mai nou gadget Samsung este dotat cu sistem de operare AndroidTM (Jelly Bean) și cu hardware care facilitează funcționarea perfectă a jocurilor și vizualizarea fără probleme a conținutului multimedia. Procesorul quad core 1.2GHz și ecranul de 4.7 inci fac ca orice aplicație sau joc care rulează pe GALAXY Win să fie afișate în culori vii și la o rezoluție bună. De asemenea, noul smartphone are o cameră de 5 megapixeli ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre mai multe setări, precum: Continuous Shot sau Best Photo, și ocazia de a aplica efectele de culoare fotografiilor făcute. În acest fel, realizarea de fotografii de înaltă calitate este transformată într-o activitate ușoară și amuzantă. Mai mult decât atât, memoria internă de 8 GB și bateria de 2000 mAh încorporate de GALAXY Win permit consumatorilor să utilizeze mai mult serviciile multimedia și să beneficieze de un timp mai mare pentru convorbiri.

Noul smartphone oferă o varietate de funcții inteligente disponibile în versiune îmbunătățită, precum:

  • ‘Easy Mode’: este un mod simplu și intuitiv de vizualizare al ecranului principal care facilitează accesul rapid la funcțiile preferate ale utilizatorului.
  • ‘Smart Alert’: oferă notificări care semnalează lucrurile pe care utilizatorul le-a ratat în timp ce se afla într-o convorbire telefonică (precum: apeluri, mesaje sau termenele limită ale diferitelor activități)
  • ‘Motion UX’: oferă acces la funcții precum Mute, Refresh & Update și Scan al altor dispozitive, funcții ce pot fi activate și controlate cu ajutorul unor mișcări simple

GALAXY Win va fi disponibil în una din cele două versiuni posibile, Single SIM sau Dual SIM, şi în două culori (alb ceramic și gri titan) în funcție de piețele pe care se lansează.

Samsung are 236.000 de angajați în 79 de țări și are vânzări anuale care depășesc 187.8 de miliarde de dolari.

Detalii tehnice:

Rețea

EDGE/GPRS   850/900/1800/1900

HSUPA        7.2/5.76 900/2100

Procesor

1.2GHz Quad core Application Processor

Ecran

4.7 inch WVGA TFT LCD

OS

Android 4.1 (Jelly Bean)

Cameră

Main(Rear): 5 Mega pixel rear-facing camera

Sub (Front): VGA camera

Color Effect, Scene Mode, Continuous Shot, Best Photo

Video

MPEG4, H.263, H.264, WMV

Playback: 720p@30fps, Recording: 720p@15fps

Audio

MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, RA

FM Radio with RDS

3.5mm Ear Jack

Servicii & Funcții  suplimentare

Dual SIM Always On (Opțional)

Samsung Apps

Samsung Kies/ Samsung Kies Air

Samsung TouchWiz

Samsung Hub

– Game Hub* /Readers Hub* (poate fi descărcat de pe Samsung Apps)

Samsung ChatON mobile communication service

Easy Mode, Smart Alert, Motion UX

Servicii Google Mobile

Google Search, Google Maps, Gmail, Google Play, Google Plus, YouTube,

Google Places, Google Navigation (Turn-by-turn Navi.)

Conectivitate

WiFi b/g/n

Bluetooth® 3.0

DLNA

MicroUSB, USB 2.0

Senzor

Accelerometer, Proximity sensor, Digital Compass

Memorie

8GB memorie internă (*memoria internă poate fi diferită în funcâie de piețe) + 1GB RAM

microSD slot (până la 32GB)

GPS

A-GPS

Dimensiuni

133.3 x 70.7 x 9.65 mm, 144 g

Baterie

Baterie standard, Li-ion 2,000 mAH

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button