Going OutLife&StyleParenting

Pasionati de dulciuri? Va invitam la Sweet Fest, festivalul dulce al primaverii!

Sweet Fest, festivalul delicateselor gourmet – aflat la a cincea editie -, va asteapta cu un eveniment special de Paste pentru weekend-ul 26-28 aprilie: trei zile pline de dulciuri si dulcegarii sofisticate, deserturi si specialitati rafinate pentru iubitorii gusturilor alese.

Festivalul, care are loc la Hanul lui Manuc, va reuni peste 30 de experti in arta culinara, producatori, importatori si comercianti, care vor expune o paleta de delicii variate, traditionale sau internationale precum deserturi home-made, sortimente de ciocolata, praline si cafea, cupcakes, clatite, cozonaci sau pasca.

De vineri pana duminica, intre 10.00 si 20.00, festivalul Sweet Fest atrage pasionatii de arome si senzatii fine cu produse gourmet felurite, degustari si activitati surpriza ce vor incanta papilele si ochii vizitatorilor porniti in cautarea gustului perfect. Accesul vizitatorilor la festival este gratuit.

Spectacol de ciocolata

Ca la fiecare editie, ciocolata ramane un produs vedeta, fiind prezenta in diverse culori, arome seductoare si forme spectaculoase. Pralinele belgiene de la Leonidas si autohtone de la Choco Fashion, ciocolata cu fructe sau condimente, fantana de ciocolata sau figurinele de ciocolata executate perfect sunt doar cateva manifestari ale ciocolatei in cadrul festivalului Sweet Fest de Florii.

Specialitati internationale lansate in premiera in Romania

Sarbatoarea deliciilor de la Sweet Fest este completata in acest sezon de lansarea in Romania a produselor belgiene Belberry – Maitre Confiturier. Dulceata, marmelada si siropul de fructe produse in Belgia din 1956 numai din ingrediente naturale vor incanta gurmanzii cu gusturi exclusiv naturale.

Savoare a cafelei, condimente surprinzatoare si prajituri home-made incantatoare

Aroma cafelei proaspat prajte si macinate aduse de Leonard Café, condimentele dulci –picante propuse de SugarSpice.ro si deserturile create si ornate manual precum cele pregatite de Stephany’s –The cupcake company intregesc cadrul unei experiente gourmet incantatoare si sofisticate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button