Parenting

Romanii au de unde alege! Oferte de munca in Brazilia, Egipt si Australia

braziliaPe langa oferte de munca in tari europene, pe platforma online Tjobs.ro sunt active, in acest moment, si oferte in tari ca Brazilia, Egipt sau Australia.

Pentru Brazilia se cauta 2 ingineri pentru industria navala, mai exact ingineri specializati in arhitectura navala, hidrodinamica si stabilitate, cu o experienta de minimum 3 ani. Contractul de munca este pe o perioada de 1 pana la 3 ani, salariul fiind negociabil. Beneficiile puse la dispozitie de angajator sunt: cazare, transport si asigurare medicala. Detalii suplimentare:

http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/brazilia/engineering-in-brazil-/29343.

Pentru Egipt se cauta 40 de asistenti medicali generalisti, cu minimum 3 ani de experienta in acest domeniu. Beneficiile puse la dispozitie de angajator sunt: cazare, asigurare medicala, concediu de odihna platit 30 de zile pe an plus 10 zile libere legale nationale, bilet de avion anual dus – intors. Detalii despre salarizare:

http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/egipt/asistenti-medicali/29576.

Pentru Australia se cauta 50 de specialisti in diferite domenii (industrie miniera, personal medical, electrotehnica, mecanica-auto, constructii, inginerie, IT, telecomunicatii) care doresc sa emigreze in aceasta tara. Detalii despre cerinte:

http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/australia/oferta-emigrare-specialisti/29332.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button