Parenting

Cum arată dormitorul “bătut” în Swarovski – GALERIE FOTO

Dormitor_Miracco_config4Dormitorul, unul dintre cele mai intime locuri din casă, este camera cea mai ferită de ochii lumii, locul rezervat odihnei și somnului. Pentru a ne destinde după o zi obositoare este foarte importantă alegerea mobilierului din acestă oază de odihnă, mobilier care trebuie să stimuleze somnul într-o ambianţă cât mai confortabilă. Celor două atribute li se adaugă, fără îndoială, aspectul estetic care înclină mereu balanța în momentul achiziției unui dormitor. Alegerea optima a dormitorului poate părea o misiune grea pentru cumpărători, dar şi un demers de imaginație şi inginerie cu multe capcane pentru un designer care işi pune în minte să gasească liniile optime în această privinţă.

Echipa LEM’S a acceptat provocarea, iar primul pas a fost să înțeleagă nevoile românilor în materie de dormitoare. Soluţiile care au rezultat s-au concretizat într-unul dintre cele mai apreciate dormitoare marca LEM’S, dormitorul Miracco, un produs premium care a reușit să ajună în ultimul an în casele a circa 1.000 de români. Principalul atuu al dormitorul Miracco este acela că este conceput și produs în România, după o analiză amănunțită a nevoilor standard ale românilor. Este un produs care a avut încă din faza de concept drept scop acela de a mobila camera unui consumator român.

Chiar dacă „regele dormitorului” este nelipsitul pat, în camera destinată a fi dormitor avem nevoie și de șifonier, de cele mai multe ori unul chiar încăpător. De asemenea, majoritatea românilor optează și pentru noptierele de pe care nu lipsește cartea preferată. Pentru cei care întră în magazinele LEM’S, designerii au imaginat și alte corpuri de mobilier cu destinaţia: dormitorul. Acestea sunt, de exemplu: comodele, bancuțele, somierele sau alte module pentru depozitarea diverselor obiecte. Asta dacă dormitorul cu pricina este suficient de mare și pentru un „reading conner”.

Citeste si: Cum să ai o bucățică de NewYork la tine acasă – Galerie Foto

Afla care este trendul în bucătăriile LEM’S

Vezi cum arată piesa de rezistență din casele românilor

Dormitorul Miracco oferă posibilitatea construirii unui dormitor adaptat la spațiul, gustul și bugetul pe care fiecare îl are la dispoziție. Asta înseamnă că permite achiziționarea exact a corpurilor de mobilier de care are nevoie fiecare. În programul de Dormitor Miracco, designeri LEM’S au pus la dispoziția clientului peste 100 corpuri diferite de mobilier. Modularitatea programului este un alt atribut ce a contribuit la succesul acestui dormitor.

Patul cu incrustaţii de cristale Swarovski

Patul poate fi tapițat integral, cu tot cu tăblie, ladă și somieră, poate fi oferit cu perne sau fără perne, cu nasturi sau fără, sau cu cristale Swarovski, roșu, argintiu, auriu, alb sau orice altă culoare ce se potrivește ambientului din această cameră.

În ceea ce privește șifonierele, și aici avem de unde alege. LEM’S pune la dispozitie o varietate întreagă de modele și posibilitați de construcție a șifonierului astfel încât locul pentru colecția de pantofi, rochii și costume să nu mai fie o problemă. Fie șifonier cu uși glisante sau uși tradiționale, cu o ușă, două sau mai multe, din nuc, stejar, wenge sau urbano, lucios sau mat, astfel că oricine își poate configura șifonierul după bunul plac.

Având toate acestea la dispoziția noastră, ce mai avem de făcut este să ne punem imaginația și creativitatea la treabă și vom obține dormitorul care să stimuleze somnul și odihna necesare acestui colț din căminul nostru.

Related Articles

One Comment

  1. auzi, exista posibilitatea sa desprinzi svarovskiul asta din pattul lems si sa-l pui la un inel, iar dupa ce ai venit de la petrecere il poti pune la locul lui? daca da, e clar ca mobilierul asta lems este tare smecher…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button