Gadget

Ericsson, serviciu propriu de verificare a aplicațiilor și dispozitivelor mobile

Ericsson ConsumerLabChiar dacă până acum, compania a testat doar gadgeturile mobile, în prezent, cu ajutorul noului serviciu, Ericsson va putea verifica și calitatea aplicațiilor sau dispozitivelor M2M (machine-to-machine). Potrivit companiei, acestă soluție testată la nivel global va ajuta distribuitorii să dezvolte dispozitive mobile potrivite pentru rețelele în care funcționează și le va permite operatorilor să-și optimizeze rețelele. De asemenea, serviciul Ericsson asigură mai puține întârzieri și costuri scăzute de verificări.

de Marian Crăciun

Odată cu explozia de dispozitive conectate au apărut o multitudine de aplicații și servicii noi, iar utilizatorii sunt mai dispuși ca niciodată să le încerce. Într-o piață din ce în ce mai competitivă, utilizatorii cumpără un produs sau serviciu nou și se așteaptă la o experiență de înaltă calitate încă din prima zi. Din acest motiv a devenit esențial ca distribuitorii de aplicații și dispozitive să asigure calitatea produselor oferite înainte de a le lansa.

Astăzi, prin conectarea la rețeaua unui operator, Ericsson Experience Labs îi poate ajuta pe distribuitori să-și verifice performanța unei aplicații sau a unui gadget pentru a trece testele de validare și acceptare ale unui operator. Instrumentele de verificare automată de la Ericsson ajută la eficientizarea procesului de control al calității, asigurând că orice dispozitiv corespunde reglementărilor internaționale și cerințelor specifice fiecărei rețele.

Membrii societăți conectate folosesc din ce în ce mai mult aplicațiile și dispozitivele mobile. Trendul este  de a-și rezolva problemele de zi cu zi și pentru a-și face viața mai ușoară”

Paolo Colella, Head of Consulting & Systems Integration, Ericsson

Nu doar terminalele și telefoanele mobile pot fi testate cu ajutorul serviciului de verificare al aplicațiilor și dispozitivelor, ci și produsele M2M și echipamentele de telecomunicații din locația clientului. Orice tip de aplicație sau dispozitiv poate fi de asemenea verificat automat, iar anumiți indici de performanță pot fi monitorizați – de exemplu, modul de transmitere a semnalului și datelor sau viața bateriei.

Serviciul de verificare a aplicațiilor și dispozitivelor mobile face parte din viziunea Ericsson pentru o societate conectată, în care numărul de dispozitive mobile va crește, furnizând noi servicii pentru toate categoriile de utilizatori. Va fi din ce în ce mai important pentru distribuitori și operatori să rămână competitivi și să livreze servicii de calitate și o experiență pozitivă la utilizarea unei rețele.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button