BusinessCompaniiStartup

Planurile TechHub după un an de activitate: extinderea spaţiului şi noi evenimente

techhub techhu1TechHub Bucharest, primul spaţiu de co-working adresat profesioniştilor în tehnologie din ţara noastră, a aniversat recent un an de activitate. În toată această perioadă au fost organizate sau găzduite peste 100 de evenimente, iar TechHub Bucharest a devenit centrul comunităţii tech din România.

Cu ocazia evenimentului aniversar, echipa TechHub a anunţat extinderea spaţiului dedicat membrilor rezidenţi şi lansarea unei noi serii de evenimente, Tech Excellence.

TechHub Bucharest s-a alăturat reţelei globale TechHub pe 9 mai 2013 la iniţiativa lui Bogdan Iordache, Daniel Dragomir şi Ştefan Szakal, cu scopul de a contribui activ la dezvoltarea comunităţii şi de a sprijini dezvoltarea startup-urilor în tehnologie din România.

How to Web lansează un program de pre-accelerare pentru startup-urile din regiune

Pe lângă spaţiul de lucru, membrii rezidenţi ai TechHub Bucharest beneficiază de acces preferenţial la evenimente şi devin parte dintr-o comunitate internaţională de profesionişti în tehnologie. În plus, aceştia au ocazia să interacţioneze frecvent cu experţi şi lideri din industrie.

TechHub Bucharest a organizat sau găzduit până în prezent peste 100 de evenimente care au adus în discuţie subiecte de interes pentru comunitate. Participând la TechHub Meetups, Open Hours, sau Fireside Chats, peste 3000 de persoane au avut ocazia să înveţe mai multe despre antreprenoriat, tehnologie, finanţare, dispozitive şi aplicaţii mobile, managementul comunităţilor sau securitate online, discutând cu profesionişti şi specialişti din industrie.

În primul an de activitate, pe scena TechHub Bucharest au urcat nume mari în domeniul tehnologiei la nivel mondial. Bill Aulet (Managing Director al Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship), Mike Butcher (Senior Editor TechCrunch şi Co-Fondator TechHub Global), Bart Decrem (Senior Vice-President Walt Disney Company) sau Tim O’Brien (General Manager Apps and Platforms Groups Microsoft) sunt doar câţiva dintre invitaţii care au împărtăşit audienţei bune practici şi au oferit sfaturi din propria experienţă.

techhubCu ocazia aniversării, Daniel Dragomir (CEO şi Co-Fondator TechHub Bucharest) a anunţat extinderea spaţiului dedicat membrilor rezidenţi cu 25 de birouri permanente. În plus, pe lângă iniţiativele deja cunoscute, TechHub Bucharest lansează Tech Excellence, o nouă serie de evenimente care îi va aduce în faţa comunităţii pe antreprenorii şi profesioniştii care au dezvoltat startup-uri de succes la scară globală.

În cadrul Tech Excellence vor fi realizate interviuri cu profesionişti care au creat produse disruptive şi afaceri cu impact asupra ecosistemului regional şi global, iar participanţii vor avea astfel ocazia să înveţe din experienţele invitaţilor speciali şi vor fi inspiraţi de exemplul acestora.

Tech Excellence debutează joi, 22 mai, avându-l ca invitat special pe Florin Talpeş, CEO şi Fondator Bitdefender, compania care produce una dintre cele mai performante și eficiente game de soluții de securitate informatică atestate pe plan internațional. Profesioniştii care vor să înveţe care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a dezvolta produse de succes la scară globală pot participa gratuit la eveniment, înscrierile realizându-se prin completarea formularului disponibil online aici.

 „A fost un an intens, cu multe oportunităţi şi provocări, la finalul căruia ne bucurăm să vedem că TechHub Bucharest a devenit o destinaţie permanentă pentru comunitate. Ne mândrim astăzi cu o comunitate frumoasă, mai implicată, mai unită, şi din ce în ce mai conectată la tehnologie şi inovaţie la nivel global. Aş vrea să mulţumesc pe această cale membrilor noştri rezidenţi, precum şi tuturor celor care ne-au oferit sprijinul lor încă de la lansare: Bitdefender, partener principal TechHub Bucharest, şi susţinătorilor Romtelecom, Cosmote, Mavenhut, Avangate şi Adobe, care ne sunt alături în iniţiativele noastre”, a declarat Daniel Dragomir, CEO şi Co-Fondator TechHub Bucharest.

TechHub Bucharest este primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie care își doresc să lucreze dintr-un mediu creativ și dinamic. Centrul comunităţii tech din Bucureşti, TechHub Bucharest dispune de un spaţiu împărţit între birouri permanente pentru membrii rezidenţi, locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente, unde au loc săptămânal întâlniri care abordează subiecte legate de tehnologie și antreprenoriat. Pe lângă spaţiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele organizate de comunitatea online.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button