BusinessCompanii

Peste 1.000 de manageri şi antreprenori români au vrut să înveţe secretele succesului de la Brian Tracy

success_failureSeminarul „Maximum Achievement”, prezentat pentru prima oară în România, pe 27 martie în București și pe 25 martie în Cluj, şi susţinut de Brian Tracy, unul dintre cei mai apreciați consultanți în dezvoltare profesională și personală la nivel internațional, a strâns o audienţă de peste 1000 de antreprenori, oameni de afaceri din top și middle managament, directori de vânzari, directori de marketing și comunicare, agenți de vânzări și studenți.

Brian Tracy le-a vorbit participanților despre cum gândesc cei mai productivi și de succes oameni și le-a prezentat acestora tehnici esențiale pe care le-a învățat în peste 30 de ani de consultanță oferită unora dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Statele Unite, inclusiv CEO ai unor companii Fortune 500.

Brian Tracy Maximum Achievement (2)„Am vorbit de-a lungul timpului cu mai mult de 5 milioane de oameni din peste 60 de țări și pot să spun că oamenii de succes sunt la fel, fiind definiți de anumite caracteristici și calități precum gradul de responsabilitate ridicat, optimismul, perseverența sau învățarea continuă”, a declarat Brian Tracy.

Cei prezenți la seminar au beneficiat pe parcursul întregii zile de informații concrete, demonstrate de-a lungul timpului, printre care tehnici de concentrare și de setare a obiectivelor, principii de afaceri, moduri de a atinge independența financiară și metode de a debloca abilități înnăscute precum creativitatea sau inovația.

„Astăzi, datorită creșterii concurenței în Europa și în lume, participanții sunt mai interesați ca niciodată să învețe cât mai mult despre business și despre succesul personal. Managerii români sunt foarte preocupați să obțină atât rezultate pentru afacerile lor, cât și pentru ei înșiși. Aceștia sunt receptivi și deschiși la idei noi din întreaga lume care îi pot ajuta să fie mai eficienti și mai productivi”, a spus Brian Tracy. Brian Tracy Maximum Achievement (3)

Prin întrebari și scurte exerciții, Brian Tracy a reușit să îi facă pe participanți să asimileze rapid informațiile prezentate pentru ca, în final, aceștia să înțeleagă care este modalitatea potrivită pentru ei prin care își pot atinge obiectivele.

„Am înțeles cum funcționează unele dintre cele mai importante tehnici pentru a crește productivitatea și cum le pot implementa în echipa mea într-un mod simplu, motivând angajații să își dorească să fie cu adevărat eficienți”, a afirmat unul dintre participanți.

Brian Tracy este CEO al Brian Tracy International, companie specializată în training și dezvoltare a antreprenorilor și organizațiilor. Brian Tracy este autorul a 49 de cărți vândute în peste 52 de țări și a realizat peste 300 de programe de training audio și video, printre care și “Psihologia Succesului”, un simbol și reper al oamenilor de succes.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button