AfricaParentingTravelTrends

Travel trends: Le Meridien Pyramids & Spa Cairo

Nu ştiu cum sunt alţii, dar eu pur şi simplu ador Egiptul! Sunt îndrăgostită de această ţară şi de frumuseţile ei! Am avut ocazia să ajung în Egipt acum cinci ani şi am rămas profund impresionată minunile lumii antice, de templele faraonilor, de plajele cu nisip fin şi de ospitabilitatea egiptenilor.

Aşa că vă propun să trecem peste toate problemele politice care macină această ţară şi să nu o ocolim pentru că ne poate oferi o experienţă fabuloasă!

Vă invit azi într-un hotel care este situat la doar un kilometru depărtare de una dintre cele şapte minuni ale Antichităţii, piramidele de la Giza – Le Meridien Pyramids Hotel & Spa. Hotelul clasificat la cinci stele (dacă nu v-aţi confruntat până acum cu această dilemă, vă dau un pont: când vreţi să călătoriţi în lumea arabă, uitaţi-vă după hoteluri de la patru stele în sus, ei au nişte standarde puţin diferite faţă de europeni în acest sens; aşa nu riscaţi să vă stricaţi vacanţa) face parte din reţeaua Starwood, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa hotelieră internaţională – în portofoliul reţelei se numără branduri precum Sheraton, W Hotels, St. Regis.

Aproape toate cele 633 de camere de la Meridien Pyramids au vedere la piramide şi sunt mobilate modern. Camerele luminoase au ferestre din podea până în tavan, TV prin satelit, iar paturile vă răsfaţă cu cele mai bune aşternuturi egiptene.

Puteţi lua masa în restaurantul internațional care oferă preparate din bucătăria mediteraneană rafinată și Laredo care pregătește o combinaţie de mâncăruri texane şi mexicane. De asemenea, există un snack bar şi o cafenea shisha.

Hotelul se află la aproximatic 13 kilometri de centrul oraşului Cairo – de Piaţa Tahrir şi Muzeul Egiptean pe care îl recomand din toată inima (rezervaţi-vă o jumătate de zi pentru a vedea fiecare ungher al muzeului; va merita din plin!).

O noapte de cazare în Le Meridien Pyramids porneşte de la 60 de euro.

In Egipt nu putem trece cu vederea nici un sejurur pana la Sharm El Sheikh. Intr-un episod viitor!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button