Parenting

Panasonic, furnizor oficial al Jocurilor Olimpice de la Sochi din 2014

panasonicPanasonic, partener Olimpic de tradiţie şi lider global în dezvoltarea tehnologiilor electronice, a fost desemnat furnizor oficial al Jocurilor Olimpice de la Sochi din 2014, la categoria „produselor electrocasnice.”

Acordul a fost semnat de Preşedintele şi CEO-ul Comitetului de Organizare Sochi 2014, Dmitry Chernyshenko, de Takumi Kajisha, Senior Managing Executive Officer al Panasonic Corporation şi de Shigeo Suzuki, Director General al Panasonic Rusia Ltd. Conform acestui acord, Panasonic va furniza aproximativ 5.000 de echipamete electrocasnice pentru locurile de desfăşurare a Jocurilor Olimpice Sochi 2014, Satului Olimpic, birourilor Comitetului de organizare din Parcul Olimpic.

Mă bucură în special faptul că ne  putem extinde prezenţa olimpică în Rusia. O singură dată compania a mai făcut acest lucru – în 1998 la Jocurile Olimpice din Nagano. 15 ani mai târziu putem repeta această experienţă în Sochi. Astfel, Panasonic Corporation subliniază rolul semnificativ şi importanţa Rusiei în business-ul global.

Shigeo Suzuki, Directorul General al Panasonic Rus Ltd.

Panasonic va furniza o gamă de produse electrocasnice care vor asigura un mediu confortabil de muncă şi de relaxare tuturor celor implicaţi. Gama  va include ceainicuri, filtre de cafea, cuptoare cu microude, frigidere, fiare de călcat, căni termice.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button