BusinessInvestitii

Plexus deschide o fabrică la Oradea, investiție de 30 milioane de dolari

plexus panou_smallLocația din România se extinde pentru a răspunde cererii de soluții pentru “Realizarea Produselor” – concept Plexus – în industria electronică. Steve Frisch, Vice-Președinte Executiv Servicii Globale Clienți, a deschis în mod oficial locația de ultimă generație evaluată la 30 de milioane de dolari. Reprezentanţi ai autorităților locale și de la Universitatea din Oradea au participat la acest eveniment și au luat parte la un tur al fabricii de 27,000 m2 în care le-au fost prezentate soluțiile Plexus pentru “Realizarea Produselor”.

Producătorul american de echipamente telecom Plexus este prezent în Oradea, România din 2009, având inițial sediul într-o locație închiriată. Noua clădire o înlocuiește pe cea veche, această schimbare reprezentând un eveniment important pentru Plexus.

Din momentul începerii activității noastre în Oradea, baza noastră de clienți a crescut în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), rezultând astfel necesitatea pentru dezvoltarea capacității de producție. Atenția noastră deosebită pentru serviciile oferite clienților și echipa valoroasă din Oradea au contribuit la extinderea acestei cereri”.

Steve Frisch, Vice-Președinte Executiv Servicii Globale Clienți

Ronnie Darroch, Președintele Regional EMEA susține că investiția în această nouă fabrică va permite companiei să furnizeze clienţilor o ofertă cu o valoare sporită în sectorul de piaţă al volumului de producţie mic spre mijlociu și de înaltă complexitate.

Noua locație din Oradea, alături de fabricile de producție existente din Kelso și Livingston, Scoția, și centrele de Engineering Solutions din Livingston, Scoția, și Darmstadt, Germania, va asigura flexibilitate în furnizarea unor soluții complete pentru “Realizarea Produselor” destinate clienților din regiunea EMEA.

Fiind operațională din luna mai 2013, noua fabrică de producție oferă angajaților din Oradea un mediu de lucru de calitate superioară. În momentul de față locația din Oradea are un număr de 330 de angajați și se preconizează că numărul de angajaţi va fi de aproximativ 1000, în momentul în care fabrica va fi complet operațională.

Plexus furnizează soluţii optime pentru “Realizarea Produselor” printr-un model unic. Acest model de servicii centrate pe client integrează în mod omogen procese inovative de conceptualizare, design, comercializare, fabricare a produsului, servicii de realizare şi mentenanţă pentru a furniza soluţii complete pentru clienţii din America, Europa şi regiunea Asia-Pacific.

Plexus este leader în sectorul de piaţă axat pe volumul de producţie mic spre mijlociu, oferind programe de o complexitate vastă centrate pe client şi caracterizate prin flexibilitate, tehnologie, calitate şi reglementări unice. De serviciul său de relaţii cu clienţii, de calitate excepţională, beneficiază peste 140 de companii ce furnizează produse de marcă aparţinând următoarelor sectoare de piaţă: Networking/Comunicaţii, Medical, Industrial/ Comercial şi Apărare/ Securitate/ Aerospaţial.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button