Business

Ostahie duce Media Galaxy la Craiova

Media Galaxy_10 aniMedia Galaxy anunță data de deschidere a celui de-al 16-lea magazin din rețea. Acesta va fi inaugurat pe data de 28 martie, în Craiova și va oferi cele mai bune prețuri la produsele electro-IT de ultimă generație. Showroom-ul va fi amplasat în Mall-ul Electroputere Parc și va oferi peste 2500 de metri pătrați de noutăți și spații demo cu cele mai noi produse, de la gadget-uri și până la electrocasnice.

Magazinul ce va fi deschis pe data de 28 martie are la bază o investiție ce se ridică la 1 milion de euro. Investiția reprezintă una dintre cele mai importante din Craiova, de la începutul anului 2014 și este răspunsul companiei la interesul craiovenilor pentru oferta Media Galaxy, interes subliniat de traficul în creștere pe site-ul www.mediagalaxy.ro, peste 50% creștere în 2013 față de 2012, unde o pondere importantă este cea a vizitatorilor din zona de Sud a țării.

Dan Ostahie”În timp ce alți jucători caută soluții prin fuziune, Grupul ALTEX se dezvoltă organic, așa cum o face continuu, de peste 20 de ani pe piața din România. Deschiderea din Craiova reprezintă dovada angajamentului nostru față de clienții Media Galaxy. De aceea, prin investiția de peste 1 milion de euro în noul magazin Media Galaxy, dorim să completăm experiența omni-channel, adresându-ne consumatorilor care au la dispoziție o multitudine de canale de informare, dar care își doresc consiliere din partea unor profesioniști. Media Galaxy Craiova va deveni un punct de reper în zona de Sud a țării pentru toți cei care vor dori să vadă și să testeze și să achiziționeze noutățile din electro-IT la prețuri fără concurență în piață.” 

Dan Ostahie, Președinte și CEO, ALTEX România

Odată cu deschiderea din Craiova, Media Galaxy își consolidează prezența la nivel național, acoperind și zona de Sud a țării. Noul Media Galaxy va deservi atât Craiova, cât și orașele limitrofe, Calafat, Caracal, Corabia, Filiași, Segarcea și Slatina.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button