Going OutLife&Style

Avenor College se extinde și deschide un liceu internaţional acreditat Cambridge

Campusul AvenorAvenor College (fosta Școală Little London) se extinde, începând cu septembrie 2015, cu liceul internaţional acreditat Cambridge, în campusul de 4.300 mp inaugurat în toamna anului trecut. Astfel, centrul de învăţământ din zona de nord a Bucureştiului va putea oferi cicluri complete de învăţare, de la grădiniţă până la liceu.

Liceul Avenor College va urma curriculum britanic Cambridge, conform standardelor Cambridge International Examinations, cu predare în limba engleză. Preocuparea principală a echipei Avenor va fi pregătirea elevilor pentru următorul pas al vieţii, facultatea, prin predarea modulelor de business, enterprise şi community service ca materii obligatorii pentru toţi elevii.

Diana Segârceanu„Am ales curriculum Cambridge pentru liceul Avenor College deoarece acesta asigură elevilor accesul la cele mai relevante materii pentru opţiunile lor ulterioare de studii superioare, care vor putea fi atât pe filiera reală, cât şi umanistă la universităţi de top din lume, dar şi din România. Dincolo de zona strict academică, cursurile liceului nostru se vor îndrepta şi către dezvoltarea abilităţilor de business ale elevilor, precum: gândire antreprenorială, spirit de iniţiativă şi de implicare, luarea de decizii, crearea şi întreţinerea de relaţii personale şi profesionale”

Diana Segărceanu director executiv Avenor College

După finalizarea cursurilor, diploma de absolvire a liceului le va oferi elevilor acces facil la universităţi din toată lumea.

Admiterea la liceul Avenor College va fi făcută pe baza de portofoliu. Acesta va trebui să cuprindă dovada unor rezultate academice foarte bune din ciclul gimnazial, dovada fluenţei în limba engleză (cel puţin First Certificate in English), alte rezultate care să ateste participarea şi rezultatele în alte activităţi extra-curriculare, voluntariat şi implicare socială.

“Am inclus încă de la început în proiectul architectural spaţiul alocat cursurilor liceale în campusul din cartierul Greenfield. Până în septembrie 2015 vom lucra la finalizarea şi amenajarea zonelor de studiu. De asemenea, vom deschide liceul cu o singură clasă, a IX-a, urmând să evolueze organic, cu clasele următoare în fiecare an” completează Diana Segărceanu.

Costul mediu pentru urmarea cursurilor de liceu va fi între 8.000 – 10.000 Euro/an, în funcţie de anul de studiu. De asemenea, va exista un sistem de burse pentru elevii care demonstrează că au un portofoliu personal atât cu rezultate academice excepţionale, dar mai ales cu realizări în zona activităţilor extra-curriculare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button