CompaniiStartup

Orice start-up românesc poate aplica la M.incubator

proiect mMediafax Group a lansat un program de sprijin şi promovare pentru start-up-urile şi antreprenorii aflaţi în faza de început a proiectului lor. M.incubator îşi propune să găsească proiecte cu potenţial şi să adauge la ele expertiza grupului, forţa sa de marketing şi, daca e nevoie, inclusiv capital, sustine Cosmin Ghinea, Director de dezvoltare al Mediafax Group.

Căutăm idei bune şi proiecte în fază de start-up, pentru a le ajuta să ajunga mai devreme pe piaţă şi mai repede sus, în atenţia clienţilor şi consumatorilor. Credem ca în Romania sunt nenumărate exemple de vizionari şi companii cu proiecte de business realiste şi inovative, cărora le lipseşte doar un partener puternic pentru a reuşi. Pe ei îi aşteptăm să se înscrie pe mincubator.ro”

Cosmin Ghinea, Director de dezvoltare al Mediafax Group

Orice start-up românesc poate aplica la M.incubator cu un proiect din domeniile: servicii, aplicaţii de mobil, e-commerce sau cu proiecte de conţinut original.

Este vorba de proiecte aflate la început de drum, adresate pieţei româneşti, dar sunt luate în calcul şi relansări care propun o nouă abordare a pieţei sau produse noi cu potenţial de dezvoltare, inclusiv pe piaţa internaţională. Se caută oameni capabili să convingă, buni vânzători, proiecte şi formate de content original, servicii care pot cuceri piaţa locală sau globală.

“Echipa Mediafax Group oferă celor implicaţi un sediu în cadrul companiei, de unde vor putea lucra, publicitate (clienţii reţelei de media numarul 1 din România, vor deveni şi clienţii partenerilor M.incubator), resurse IT (servere, hosting, software), capital şi soluţii”, mai spune Cosmin Ghinea. La aceasta se adaugă consultanţa de afaceri, studii şi cercetari de piaţă, pentru ca antreprenorii să se poată concentra la viziunea lor. Totul pentru a transforma aceste proiecte în business-uri profitabile.

Parteneriatul include de la bun început o participare a Grupului Mediafax, ca acţionar în aceste proiecte. În acelaşi timp, încă din stadiul negocierilor se va stabili un calendar al partenerului, care poate include chiar şi opţiunea de redobândire a întregului pachet de acţiuni de către antreprenor.

Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul www.mincubator.ro. Întreg procesul de decizie a parteneriatului este gândit să dureze maxim 2 luni.

Cei interesaţi să aplice pot intra în programul M.incubator, completand formularul de aplicare de pe site-ul dedicat, cu ajutorul căruia pot adresa şi alte întrebări punctuale, pe care le pot discuta ulterior la o eventuală întâlnire. Cei care înca nu sunt decişi să aplice, pot intra pe homepage-ul incubatorului pentru a folosi formularul de contact. Mai multe detalii privind proiectul M.incubator, pot fi găsite în pagina dedicată: http://www.mincubator.ro/.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button