FashionTrends

Lookul saptamanii – 2 – : New Funky Fashion by Stefan Musca

Nff (2)Tinuta prezentata in aceasta saptamana de designerul Stefan Musca este compusa din doua piese contrastrante prin culoare si care impreuna confera purtatoarei un aer sofisticat si unic. Este indepartata de modelul clasic prin încorporarea anumitor elemente de design, tehnici de cusătură si de taiere a materialului. Asimetria în îmbrăcăminte poate fi înţeleasă ca un fel de deformare a formei, care face o declaraţie de moda fara a parea neadegvata.

Top-ul alb cu taieturi asimetrice te scoate usor din anonimat reusind sa transforme orice tinuta intr-una cool. Conceput printr-un mix de materiale si detalii de cusatura acest tricou este usor de purtat si accesorizat. Realizat  din bumbac fin in partea din fata si in spate din plasa accentueaza frumos corpul si creaza un efect de transparent-opac.

Fusta cu un design inedit si usor asimetrica confectionata dintr-un material confortabil. Are taieturi si cusaturi bine executate care dau fustei o forma moderna. Detalile neasteptate care imita pojartiera realizate din piele atent lucrata fac o declaratie de stil. Mai mult cu ajutorul lor poti sa schimbi dimensiunea fustei care se transforma dupa bunul plac.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button