Foto-VideoGadget

Super zoom de la Canon

canon powershotCanon îşi îmbogăteşte astăzi colecţia de compacte super zoom prin lansarea PowerShot SX510 HS şi PowerShot SX170 IS – doua noi camere care îşi propun să aducă utilizatorii şi mai aproape de acţiune. Cu o capacitate impresionantă la nivel de zoom, într-un corp compact şi 30x zoom optic  pentru PowerShot SX510 HS şi 16x zoom optic pentru PowerShot SX170 IS, noile camere dau posibilitatea de a captura în detaliu orice subiecţi aflaţi la distante mari.

PowerShot SX510 HS

Cu o flexibilitatea sporită pentru a captura o serie de subiecţi, puternica lentilă cu zoom optic de 30x al PowerShot SX510 HS’ oferă rezultate  precise, chiar şi în condiţii de lumina slabă, în timp ce lentila ultra-wide de 24mm este perfectă pentru a captura orice imagine – de la peisaje impresionante până la grupuri de prieteni. SX510 HS utilizează Sistemul HS, care combină  senzorul cu sensibilitate sporită CMOS de 12.1 megapixeli cu un processor DIGIC 4 pentru captura adevărata ambianţă în momentele cu lumină slabă, cum ar fi crepusculul, menţinând în acelaşi timp realismul culorilor, detalii bogate şi un blur minim.

PowerShot SX510 HS vine şi cu funcţionalităţi pentru conexiune WiFi,  astfel fotografiile şi filmele pot fi împărtăşite familiei şi prietenilor direct de pe cameră prin intermediul reţelelor sociale cum ar fi Facebook®, Flickr şi YouTube sau către telefoanele mobile şi tablete folosind aplicaţia gratuită Canon CameraWindow . De asemenea, funcţia de GPS via mobil este disponibilă prin intermediul aplicaţiei gratuite Canon pentru telefoanele mobile – utilizatorii pot adăuga imaginilor informaţii despre localizare folosind un terminal cu GPS cum ar fi un smartphone sau tabletă,  comunicând astfel locaţia exactă în momentul în care au realizat fotografia.

Totodata, pe lângă imagini cu adevărat unice, PowerShot SX510 HS poate înregistra filme Full HD (1080p) cu sunet stereo complet. Cu o capacitate unică de a captura acţiunea în contextul unor subiecţi aflaţi în mişcare rapidă, SX510 HS are de asemenea inclus şi modul Super Slow Motion Movie.

PowerShot SX170 IS

Compact şi uşor de folosit, PowerShot SX170 IS este dotat cu lentile versatile, cu wide-angle de 28mm si zoom optic de 16x. Lentilele oferă posibilitatea utilizatorilor de a surprinde o varitate de cadre, de la imagini de grup din timpul petrecerilor, până la prim planuri cu animale din timpul unui safari. Culori vii şi detalii precise pot de asemenea fi surprinse cu ajutorul puternicului senzor de 16 mehapixeli, realizând astfel imagini de care utilizatorii vor fi mândrii. SX170 IS poate de asemenea captura momente speciale în format video full- HD.

Performanţă

Ambele camera beneficiază de renumitul stabilizator de imagine Canon cu tehnologia Intelligent IS care oferă posibilitatea utilizatoriilor de a captura imagini la distanţe focale şi mai mari şi în momentele cu lumină slabă.

Tehnologia Canon ZoomPlus extinde peste lungimea focala maximă, în mod digital, puterea lentilelor ambelor modele menţinând în acelaşi timp calitatea imagiii, zoom de 60x pentru PowerShot SX510 HS şi de 32x pentru PowerShot SX170 IS. De asemenea, PowerShot SX170 IS include şi o funcţie extinsă  Zoom Framing Assist cu un nou mod Auto, care se asigură ca subiecţii sunt întotdeauna în focus chiar şi atunci când se aproaprie sau se îndepărtează de cameră.

Ambele modele deţin de asemenea şi un mod Eco, care ajută  utilizatorii să fotografie pentru o perioadă mai lungă de timp prin economisirea bateriei. Până la 46% mai multe fotografii pot realizate cu  PowerShot SX170 IS şi 32% mai multe cu PowerShot SX510 HS datorită acestei funcţionalităţi – perfectă pentru călătorii în familie sau vacanţe.

Creativitate

Modul Smart Auto pentru ambele modele detectează până la 32 de unghiuri diferite şi aplică cele mai adecvate setări pentru a captura  o imagine perfectă. Totodata, modul Creative  poate fi folosit pentru intensifica o imagine, pentru a adauga o anumita perspectivă sau pentru a da o perspectivă unică imaginii. O dată ce utilizatorii sunt gata să experimenteze şi mai mult, aceştia pot accesa cu uşurinţă Full Manual Control pentru a prelua controlul asupra setărilor individuale ale camerei, inclusiv în ceea ce priveşte expunerea şi diafragma.

PowerShot SX510 HS – Caracteristici principale:

•             Cameră mini 30x ultra-zoom cu lentile de 24mm

•             Sistem HS: 12.1 MP CMOS, DIGIC 4

•             Intelligent IS, Enhanced Dynamic IS

•             Wi-Fi ; GPS via mobil

•             Full HD, HDMI

•             Ecran LCD 7.5 cm (3.0″)

•             Smart Auto detectează 32 de unghiuri

•             Zoom Framing Assist

•             Control Manual

PowerShot SX170 IS – Caracteristici principale:

•             Zoom optic de 16x, lentilă Canon de 28mm

•             16 Megapixeli

•             Intelligent IS

•             Ecran LCD 7.5 cm (3.0″) LCD; Hints & Tips

•             Modul Smart Auto detectează 32 de unghiuri

•             Video HD

•             Filtre Creative

•             Control Manual

•             Mod Eco

•             Bateria reîncarcabilă Li-ion

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button