BusinessCompanii

O tânără mămică cu experienţă în multinaţionale dezvoltă FlorideLux Arad

emanuela paizsGrupul FlorideLux România, care operează o reţea de florării online şi offline, va deschide oficial, în luna mai, cea de-a treia franciză locală, în Arad.

Deținătoarea francizei FlorideLux Arad este Emanuela Paizs, o mamică tânără, care a renunțat la un job în cadrul unei corporaţii pentru a se dedica antreprenoriatului. Emanuela, economistă cu experiență de multinațională, a părăsit mediul corporate imediat după nașterea primului copil și a ales calea antreprenoriatului cu florăria Ema, care a devenit între timp FlorideLux Arad.

O economistă pasionată de flori aduce conceptul FlorideLux în Cluj

“Acum 2 ani, după ce am născut primul copil, am luat și hotărârea de a-mi clădi propria afacere. Cu timpul am realizat că pentru o dezvoltare sănătoasă am nevoie de un partener de business cu know how solid pe piața de floristică, pe care l-am găsit în FlorideLux. Așa a luat naștere FlorideLux Arad, o afacere care va crește și se va impune prin calitate si creativitate”, declară Emanuela Paizs, deținătoarea francizei FlorideLux Arad.

Lansarea oficială a FlorideLux Arad, din Piața Avram Iancu nr. 15, va avea loc în luna mai și pornește deja la drum cu un istoric de clienți format, al florăriei Ema.

„Aradul are, pe lângă istorie și farmec, o economie dinamică și un comportament de consum educat, rafinat. Arădenii identifică și apreciează calitatea, frumosul. Am găsit în Emanuela acel spirit antreprenorial necesar FlorideLux, dorința de a depăși standardul într-o piață plafonată la clasicele buchete de flori. Am remarcat însă și câțiva jucători locali care încercă să facă altceva, iar asta ne dă un plus de încredere în piața arădeană”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Campania Vodafone, principalul catalizator al cifrei de afaceri FlorideLux

Potrivit CEO-ului FlorideLux, FlorideLux Arad oferă arădenilor aranjamente și buchete de flori inedite, animale din flori, cadouri suprinzătoare și, cel mai important, servicii la cele mai înalte standarde de calitate. În plus, livrarile de flori FlorideLux Arad vor acoperi toată raza județului Arad.

”Vorbim de o florărie dotată la standarde europene, care pune un accent extraordinar pe calitate și relația cu clientul, acesta fiind cel mai important aspect al dinamicii noastre”, explică Dosinescu.

Prima franciză FlorideLux a fost deschisă în Brașov, pe Str. Zizinului, nr. 3. Următoarele francize FlorideLux se vor deschide în curând în Cluj, Arad și Pitești.

Florăriile FlorideLux, cu o experiență de peste 10 ani pe piața din România, oferă produse și servicii de calitate, pentru: buchete și aranjamente florale, coșuri cadou, aranjament flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun și alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com și alăturarea la cea mai mare rețea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite și livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. Prima franciză FlorideLux a fost deschisă de curând în Brașov, pe Str. Zizinului, nr. 3.

Grupul FlorideLux.ro, care operează magazinele online www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro,  www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux, a înregistrat în 2013 o creștere cu 40% a cifrei de afaceri, susținută de investițiile majore realizate de companie în infrasctructură, logistică și în promovare.

În 2014, FlorideLux își propune să obțină o cifră de afaceri de până la 1,2 milioane euro, obiectiv condiționat de puterea de cumpărare a consumatorilor și de extinderea în sistem de franciză a florăriilor FlorideLux.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button