BusinessCompanii

Noile proiecte Adama din Titan au prețuri speciale la TNI

Dezvoltatorul imobiliar Adama este prezent la Târgul Național Imobiliar (T.N.I.) cu ultimele apartamente disponibile în proiectele Evocasa Armonia și Evocasa Optima 1. Un total de 47 de unități de două și trei camere la prețuri speciale îi așteaptă pe vizitatorii târgului desfășurat în perioada 10-12 mai la Palatul Parlamentului. Alături de oferta de apartamente finalizate, Adama participă la TNI și cu cele două noi faze de dezvoltare ale proiectelor Edenia Titan 2 și Evocasa Optima 2, ce urmează a fi livrate în septembrie 2013.

Clienții interesați de achiziționarea unei locuințe la cheie în Titan, pot alege dintre apartamentele disponibile încă în complexurile Evocasa Armonia și Evocasa Optima 1, finalizate în 2010. În Armonia, aceștia au la dispoziție un stoc de 34 de unități de 1, 2 și 3 camere, iar în Optima 1, mai sunt vacante alte 13 apartamente de 2 și 3 camere.

Ambele poziționate excelent în cartierul Titan, ansamblul Evocasa Armonia se află la 5 minute distanță de parcul și stația de metrou Titan, iar Evocasa Optima în imediata apropiere a stației de metrou 1 Decembrie. Apartamentele sunt finisate la cheie, fiind dotate cu echipamente sanitare de cea mai bună calitate, apometre, contorizare pentru gaz și electricitate, faianță și gresie în băi și bucătării, parchet laminat și ferestre cu geam termopan. La fel ca în toate proiectele dezvoltate de Adama, cele două ansambluri sunt păzite 24 de ore din 24.

Pentru a dinamiza vânzările și a accelera epuizarea stocului existent, Adama vine la TNI cu discount-uri și cu bonusuri pentru apartamentele din Evocasa Armonia și Optima 1. Prețurile pentru un apartament de două camere încep de la 44.762 euro+T.V.A. în complexul Evocasa Optima sau 61.905 euro+T.V.A. în Evocasa Armonia. În plus, clienţii din Evocasa Armonia vor beneficia de bucătării complet mobilate şi utilate incluse în preţul apartamentului.

Noile proiecte din Titan, cu prețuri speciale la TNI

Vizitatorii standului Adama din cadrul TNI vor avea la dispoziție o ofertă diversificată de apartamente cu una, două și trei camere și în două proiecte aflate în prezent într-o nouă fază de dezvoltare – Edenia

Titan 2 și Evocasa Optima 2. Ansamblurile urmează a fi livrate în luna septembrie 2013, iar clienții care vor achiziţiona un apartament într-unul din proiecte până la data de 31.05.2013, se vor bucura de oferte speciale faţă de preţurile de listă.

Avem motive suficiente să întrevedem în perioada următoare o creștere a pieței rezidențiale pe segmentul de mijloc pe fondul unei stabilități economice, al cererii în creștere și al unei oferte limitate care răspunde căutărilor clienților. Acesta este și contextul în care Adama a reluat în toamna anului trecut lucrările de dezvoltare”

Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Prețurile pentru un apartament de două camere pornesc de la  59.847 euro+T.V.A. în ansamblul Edenia 2, respectiv de la 57.320 euro+T.V.A. în incinta Evocasa Optima 2.

Apartamente premium la prețuri accesibile

Adama participă la TNI și cu apartamente adresate segmentului premium. Unități de două, trei și patru camere sunt disponibile la vânzare în exclusivistul proiect Evocasa Selecta din zona Foișorul de Foc, finalizat și livrat în 2010. Complexul cu o arhitectură unică oferă locatarilor apartamente cu finisaje premium la un preț accesibil: parchet dublu stratificat Berti, bucătărie mobilată, tâmplărie din aluminiu cu geam termopan marca Reiner, balcoane și terase spațioase, echipamente sanitare Philippe Starck, plăci ceramice Marazzi și uși Pinum.

Potențialii cumpărători din cadrul TNI beneficiază de prețuri începând cu 85.999 euro + T.V.A. pentru un apartament de 2 camere în Evocasa Selecta.

Adama este un dezvoltator de top, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia.  Compania a construit până în prezent peste 1500 de apartamente și câteva zeci de mii de metri pătrați de spații comerciale și birouri, în cadrul a numeroase proiecte finalizate: în București – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, în Ploiești – Evocasa Orizont, Bacău – Evocasa Completa, Brașov – Evocasa Viva, Iași – Copou Bellevue și Cluj. Numărul unităților vândute de către Adama se ridică la peste 1.000.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button