AccesoriiFashion

Meli Melo lansează Honolulu, noua colecţie inspirată din vacanţele exotice în Hawaii

meli melo Honolulu (10)Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, lansează cea mai nouă colecţie – Honolulu – inspirată din vacanţele exotice în Hawaii. Bijuteriile şi accesoriile noii colecţii propun clientelor culori vii, solare, imprimeuri cu păsări şi plante exotice, dar şi inserţii de lemn şi metal.

Pentru că se apropie vara şi clientele noastre îşi pregătesc deja garderoba adecvată, am luat decizia de a lansa o colecţie special adaptată care le va pune în valoare orice ţinută aleg. Aceasta va intra în magazine începând cu 20 mai şi va putea fi găsită pe rafturile Meli Melo Paris până la finele lunii iulie”

Oana Lazăr, Marketing Manager al Meli Melo Paris.

Aceasta a subliniat că în acest început de vară se poartă culorile vii precum orange, galben şi verde, iar auriul este nuanţa vedetă pentru că imită perfect razele soarelui.

În ceea ce priveşte colierele şi cerceii în tendinţe, oversize sau nu, acestea trebuie să aibă accente exotice – păsări sau frunze de palmier, stilizate, pietre în culori îndrazneţe, de sezon, perfecte pentru ţinutele lejere, de vacanţă.

Cum orice ţinută trebuie completată cu un inel pe măsură, tot noua colecţie Meli Melo Paris aduce în prim plan modele colorate cu forme deosebite, inspirate tot din mediul natural, din salbaticia junglei şi a plajelor exotice.

Genţile, fie din materiale textile fluide sau cu inserţii metalice şi de lemn, sunt şi ele un must-have al sezonului! Cele din colecţia Honolulu au imprimeuri inspirate din plajele Hawaii-ene, fie că vorbim despre un apus de soare, sau de o pădure de palmieri.

Honolulu aduce aproape de cliente şi o întreagă pleiadă de curele şi pălării deosebite. Primele au inserţii metalice aurii şi catarame în formă de păsări, palmieri şi alte plante exotice. Pălăriile, fie ca sunt cu boruri mari sau nu, au ataşate eşarfe viu colorate şi cu siguranţă nu trebuie să lipsească din garderoba de vară a oricărei fashioniste.

Noua colecţie Meli Melo Paris este disponibilă în cele 41 de magazine din reţea, atât în România, cât şi în Bulgaria sau Republica Moldova.

Meli Melo Paris este o companie înfiinţată în 1998, cu acţionariat majoritar francez, fiind cel mai mare retailer de magazine cu bijuterii fantezie şi accesorii de modă din România, deţinand un total de 41 de magazine. În prezent, reţeaua Meli Melo Paris  pune la dispoziţia clienţilor o gamă vastă de bijuterii şi accesorii fashion ce ţin cont de cele mai noi tendinţe din domeniu. Cu preţuri foarte avantajoase, acestea sunt grupate în colecţii sezoniere adaptate oricătui stil vestimentar, de la clasic la nonconformist.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button