GadgetParenting

Multifuncţionalele Canon, premiate de Buyers Laboratory Inc.

canon imageRUNNER ADVANCE 500iCanon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, a primit recent şapte premii din partea Buyers Laboratory Inc. (BLI), companie specializată pe testare şi documentare.

Produsele de profil din gama de business Canon au fost recompensate în urma testelor de laborator riguroase efectuate de BLI, compania japoneză primind şase premii “Pick” (Alegerea BLI) şi un premiu “Outstanding Achievement” (Rezultate deosebite).

Următoarele echipamente Canon au fost premiate cu la ediţia de vară a acestor premii::

  • Canon imageRUNNER ADVANCE 500i pentru “Imprimantă multifuncţională monocromă A4 pentru companii mari“
  • Canon imageRUNNER ADVANCE C5235i şi imageRUNNER ADVANCE C5240i pentru “Imprimantă multifuncţională color 31- 40-ppm A3”
  • Canon imageRUNNER ADVANCE C5250i pentru “Imprimantă multifuncţională color 41-50-ppm A3”
  • Canon imageRUNNER ADVANCE 6265i pentru ”Imprimantă multifuncţională monocromă 61-70-ppm A3”
  • Canon imageRUNNER ADVANCE 6275i pentru ”Imprimantă multifuncţională monocromă 71- 80-ppm A3”

 Următoarea serie a primit premiul pentru “Rezultate deosebite”:

  • Canon imageRUNNER ADVANCE C5255 series pentrueEficienţă energetică
  • Canon imageRUNNER ADVANCE 500i A4 MFP a primit un premiu BLI pentru “fiabilitate ireproşabilă”, productivitate de top, uşurinţă de folosire şi pentru versatilitatea platformei web NEAP, ce permite integrarea cu o gamă de software Canon.
  • Echipamentele A3 Canon imageRUNNER ADVANCE au câştigat categoriile pentru imprimante monocrome şi color, fiabilitate superioadă, viteză de bandă şi funcţionalităţi deosebite de scanare, alături de uşurinţa utilizării şi calitatea superioară a imprimărilor.

Pe lângă premiile aceste premii, seria imageRUNNER ADVANCE C5255 a câştigat şi premiul BLI pentru rezultate deosebite şi cinci stele pentru eficienţa energetică, graţie consumului mai mic decât media echipamentelor de profil testate de BLI. Seria imageRUNNER ADVANCE C5255 a mai demonstrat, totodată, timpi de pornire din Sleep Mode mai buni decât media, dar şi o serie de funcţii adiţionale, inclusiv revizuire şi mod de probă, ce reduce pierderile cu hârtia şi consumabilele.

“Ne bucurăm de faptul că BLI a apreciat imageRUNNER ADVANCE 500i şi suportul oferit pentru flexibilitate şi lucru mobil. Recentul nostru raport Office Insights a confirmat cererea pentru tehnologii ce suportă lucrul mobil; mai mult de 30% dintre organizaţii permit angajaţilor să se contecteze folosind terminale mobile, iar 43% înţeleg valoarea imprimării de pe mobil”, a declarat Francis Thornhill, Marketing Manager Europa & UK, Canon Europe.

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 13.500 de angajaţi în  Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Fondată în 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă acum mai multe segmente de piaţă, la ora actuală Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, până la imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o serie de servicii cu valoare adăugată.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button