BusinessCompanii

Cel mai mare frunizor de servicii poştale private din România îşi consolidează echipa de management

PoștașÎncepând cu luna iulie 2013, Rezso Koszegi s-a alăturat echipei PostMaster, cel mai mare furnizor de servicii poştale private din  România, ocupând poziţia de Director de Operaţiuni.

Rezso are o experienţă profesională de peste 20 de ani în industria de profil, dintre care 10 petrecuţi în poziţii de management în cadrul TNT Express, unul dintre cei mai importanţi jucători internaţionali de curierat şi logistică activi în România.

Consolidarea echipei de management este în concordanţă cu strategia Austrian Post de întărire a poziţiei unice şi extinse în România şi în Europa Centrală şi de Est, precum şi cu viziunea de a deveni principala alternativă în domeniul poştal din regiune, oferind servicii noi şi incomparabile. PostMaster a livrat peste 420 de milioane de unităţi de corespondenţă în 2012 şi a raportat vânzări de 11 mil. Euro, în creştere cu 10% fată de 2011, datorită răspunsului pieţei la modelul de operare şi contribuţiei asigurate de expertiza Austrian Post în structurarea de servicii superioare şi eficiente.

Rezso Koszegi a absolvit Universitatea Politehnică din Timişoara, continuându-şi apoi studiile în Marea Britanie, la WarwickBusinessSchool. În perioada 2005 – 2007, Rezso şi-a completat formarea profesională cu stagii în Ungaria şi Slovenia.

PostMaster, membră a Austrian Post Group, este activă în distribuţia de coresponenta adresată (documente) şi neadresată(materiale publicitare). De asemenea, PostMaster funizează servicii de management al bazelor de date, geomarketing şi sampling. Cu o acoperire naţională de 80% printr -o reţea de 52 de birouri locale şi având 1200 de angajaţi, compania a distribuit în 2012 peste 420 de milioane de unităţi de corespondenţă (documente şi materiale publicitare). Anul trecut PostMaster a raportat o cifră de afaceri de 11 milioane EURO, cu 10% mai mult decât în 2011, datorită răspunsului pieţei la modelul de operare, precum şi contribuţiei asigurate de expertiza Austrian Post în structurarea de servicii superioare si eficiente.

Austrian Post este liderul pieţei de corespondenţă şi servicii de coletărie din Austria. Compania este structurată în două divizii – “Mail & Branch Network” şi “Parcel & Logistics” – şi este prezentă în mai mult de 10 pieţe europene, generând peste 30% din cifra sa de afaceri din străinătate.

Cifra de afaceri  Austrian Post a crescut cu 0,7% în 2012, ajungând la 2.349 milioane Euro, în timp ce indicatorul EBITDA a scăzut cu 3,8%, la 271 milioane Euro. În consecinţă, marja EBITDA a fost de 11,5%. În 2012, EBIT Austrian Post a crescut cu 8,9% la 182,4 milioane Euro, iar fluxul de numerar disponibil a atins valoarea de 170 milioane Euro. Austrian Post are un număr de 23.181 angajaţi permanenti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button