Parenting

Minute nelimitate pentru clienții Romtelecom

Începând din această săptămână, clienții existenți de voce ai Romtelecom care dețin abonamente cu minute incluse pot comunica nelimitat, atât la nivel național, cât și internațional, fără costuri suplimentare. 

De-a lungul timpului, ne-am străduit să le răsplătim clienților noștri loialitatea și încrederea pe care ne-o arată, prin diferite inițiative, de la creșterea gratuită a vitezelor pentru internet, la extinderea permanentă a grilei de canale TV sau oferirea de conținut exclusiv. Acum ne adresăm cu beneficii semnificative clienților de voce, pentru care am extins aria și intervalele de comunicare nelimitată, fără ca aceștia să fie nevoiți să semneze hârtii în plus sau să plătească ceva suplimentar”

Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie și Comercial Rezidențial, Romtelecom

Toți clienții de voce care dețin abonamente cu minute incluse vor beneficia automat de convorbiri nelimitate în rețeaua Romtelecom și COSMOTE, în toate rețelele fixe, la nivel național, dar și la nivel internațional, în funcție de tipul de abonament. Această inițiativă nu implică niciun cost suplimentar din partea clienților și nicio obligație contractuală față de companie.

„Ceea ce e extraordinar la această schimbare e faptul că abonații vor avea facturi mai mici, chiar dacă vor vorbi mai mult, și că nu este vorba despre o ofertă promoțională, ci de un beneficiu pe o perioadă nelimitată”, a mai adăugat Ovidiu Ghiman.

Tot din această săptămână, actualele abonamente de voce vor fi redenumite, astfel:

Denumire abonament  NOUA denumire abonament    Noi beneficii

Voce Oriunde 4000+      Nelimitat 400     NELIMITAT către reţele internaţionale din UE (fix), SUA şi Canada (fix şi mobil)

Voce Oriunde 2000+      Nelimitat 200     NELIMITAT în rețeaua mobilă Cosmote și în toate rețelele fixe naționale, în orele de vârf*

Voce Fix 100      Nelimitat 100     NELIMITAT în rețeaua mobilă Cosmote și în toate rețelele fixe naționale, în afara orelor de vârf**

* de luni până vineri între orele 8.00 și 18.00

** de luni până vineri între orele 18.00 și 08.00, sâmbăta, duminica și de sărbătorile legale

De minute nelimitate beneficiază și clienții care dețin abonamente cu minute incluse din vechiul portofoliu, fără niciun cost suplimentar și fără nicio obligație contractuală.

Clienții noi vor putea opta pentru unul dintre aceste 3 abonamente cu minute incluse, disponibile, fie în pachete personalizabile care includ servicii de televiziune și internet, fie individual.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button