GadgetPC & LaptopTrends

Finala Romanian eSport Championship, la Turbohalle

Dota-2Premiile ReC, ediția a treia, au o valoare totală de 6.900 de dolari, iar jocurile acestui sezon sunt League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive și DOTA 2. Spectatorii vor putea participa la concursuri cu premii ce constau în produse hardware.

După cele două ediții de succes organizate anul trecut, ComputerGames.ro, cel mai mare site de jocuri din România, merge mai departe cu al treilea sezon Romanian eSport Championship (ReC), al cărui finală va avea loc pe 25 – 26 mai, la Turbohalle, Bucureşti. Evenimentul este susținut de Romtelecom, partener tradițional al competiției de sporturi electronice, care va difuza evenimentul în direct, pentru a doua oară consecutiv,  pe canalul Dolce Sport 2 şi pe www.dolce-sport.ro, versiunea online a postului  TV de sport al operatorului.

Calificările pentru marea finală Romanian eSport Championship, din ultimul week-end al lunii mai, s-au desfășurat timp de opt săptămâni, online.

Jocurile ediției din acest an a competiției de sport electronic sunt League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi DOTA 2.

Oficial, odată cu cel de-al treilea sezon al Romanian eSport Championship, intră în scenă CS: GO, acesta luând locul jocului Counter-Strike 1.6. În finală vor participa cele mai bune patru echipe de la fiecare competiție desfășurată online anterior, iar evenimentul va fi transmis online, în direct, pe www.dolce-sport.ro, dar şi la televizor, pe Dolce Sport 2”

Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro.

Premiile au o valoare totală de 6.900 de dolari și sunt distribuite în mod egal între competițiile de League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi DOTA 2.

Totodată, în cadrul finalei celui de-al treilea sezon al ReC de la Turbohalle va exista și o zonă dedicată spectatorilor interesați să participe la concursuri de StarCraft 2, FIFA 13 și ShootMania. Aceștia se vor putea înscrie la concursuri și vor putea câștiga premii ce constau în produse hardware.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button