Uncategorized

Ana Morodan, Anca Fetcu, Alexandru Tomescu și Intel România anunţă proiectul “It’s your world now”

Intel Romania_It's your world nowIntel România le oferă fanilor din social media ocazia de a crea obiectele de design şi stil pe care şi le doresc, cu ajutorul tehnologiei. Astfel, intr-un concept unic pe reţele de socializare, Intel, alături de tinerii creatori talentaţi, Ana Morodan, Anca Fetcu şi Alexandru Tomescu, anunţă proiectul It’s your world now.

Intel România declară mai luna fanilor pe Facebook şi anunţă proiectul It’s your world now, în colaborare cu stilistul Ana Morodan, designerul de obiect Anca Fetcu şi violonistul Alexandru Tomescu.

Prin intermediul reţelei de socializare Facebook, fanii Intel sunt invitaţi să comunice cu Ana Morodan şi Anca Fetcu, şi să realizeze “la comandă” zece obiecte convertibile de stil personal şi design interior, cu forma, culoarea, dimensiunea şi utilitatea pe care şi-o doresc. Obiectele vor fi expuse în perioada 17-26 mai a.c. în cadrul Romanian Design Week, la Palatul Ştirbei din Capitală. Începând cu luna iunie, Intel va oferi produsele realizate cu ajutorul fanilor ca premii, pe Facebook. Ana Morodan şi Anca Fetcu vor crea cele zece obiecte inspirate de Ultrabook-uri convertibile, pe care le vor utiliza fie ca laptop clasic, când vor avea nevoie de putere pentru a fi creative, fie ca tabletă, când vor dori să comunice cu prietenii virtuali.

Violonistul Alexandru Tomescu s-a alăturat proiectului It’s your world now şi va pleca în turneul său naţional, echipat cu un Ultrabook convertibil. Folosindu-l ca tabletă, va putea să comunice foarte uşor cu fanii şi să îi ţină la curent cu desfăşurarea turneului său ambiţios din 2013, care va viza 12 oraşe. La rândul său, echipa tehnică a lui Alexandru va comanda show-ul de lumini din timpul turneului tot de pe un Ultrabook, folosindu-l ca laptop pentru putere maximă. Urmărind postările lui Alexandru Tomescu din timpul turneului naţional, fanii Intel România vor avea şansa să câştige invitaţii în primul rând la concertele din Braşov, Baia Mare, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti.

Ana MorodanAna Morodan. Stilul personal întâlneşte Ultrabook-ul

Ana Morodan este cea mai savuroasă şi urmărită prezenţă în materie de stil din mediul online. Deşi tânără, se caracterizează ca o “contesă urbană” cu stil eclectic şi voie bună molipsitoare, o persoană activă şi implicată în cele mai interesante proiecte on şi offline. Este posesoarea celui mai vizitat blog de personal style din România, www.highstreetcardigans.com, şi un râvnit personal shopper. În proiectul It’s your world now, Ana va crea 5 obiecte de stil personal convertibile (cu cel puţin două forme distincte şi două utilizări diferite) “consiliată” de fani şi susţinută de Ultrabook-ul Asus Taichi, inspirat de Intel. Asus Taichi completează personalitatea extravagantă a Anei prin designul unic, cu ecran dublu, rezultat al fuziunii dintre tabletă şi laptop.

Anca Fetcu. Designul de produs întâlneşte Ultrabook-ul

Anca Fetcu reprezintă revelaţia feminină a designului de produs autohton din ultimii ani. Este o prezenţă inovatoare în universul designului interior şi un artist tânăr, cu o impresionantă putere creativă. Anca FetcuS-a remarcat în designul contemporan creând obiecte inedite, promovate pe site-ul propriu, www.ancafetcu.com, şi admirate în cadrul numeroaselor expoziţii naţionale şi internaţionale. Absolventă a Universităţii de Arte Bucureşti si a University of Wolverhampton, Marea Britanie, Anca este vocea tinerei generaţii de design de obiect contemporan, având în portofoliu expoziţii în Marea Britanie, Belgia şi Milano. În campania It’s your world now, Anca face echipă cu Ultrabook-ul Dell XPS, inspirat de Intel. Ecranul rotativ al Ultrabook-ului Dell îl va transforma într-un companion simpatic şi uşor de accesat când Anca va dori. Utilizat în mod standard, ca laptop, Dell XPS îi va oferi toată puterea de procesare de care va avea nevoie pentru a realiza schiţele celor cinci obiecte de design convertibile (cu cel puţin două forme distincte şi două utilizări diferite), sugerate de fani.

Alexandru Tomescu. Vioara întâlneşte Ultrabook-ul

Alexandru Tomescu este cel mai valoros violonist al momentului şi artistul care a creat o revoluţie în muzica clasică românească. Alexandru TomescuDupă ce a câştigat numeroase competiţii internaţionale şi naţionale, inclusiv Festivalul George Enescu, în 2008 a devenit câştigător al dreptului de a cânta la vioara Stradivarius Elder-Voicu, fabricată în 1702 şi considerată bun de patrimoniu naţional. Odată cu câştigarea competiţiei, Alexandru a decis să ofere fiecărui român şansa de a asculta măcar o dată acest instrument fabulos, înfiinţând turneul Stradivarius, desfăşurat anul acesta între 10-29 mai, în 12 oraşe. În proiectul It’s your world now, Alexandru s-a echipat cu Ultrabook-ul Sony Vaio Duo, inspirat de Intel, pentru a rămâne permanent în legătură cu fanii, utilizat ca tabletă. Echipa sa tehnică va comanda show-ul de lumini din timpul turneului Stradivarius cu ajutorul unui Ultrabook Fujitsu Lifebook UH572, folosit ca laptop, pentru putere maximă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button