BusinessCompanii

MediHelp International lansează MediHelp Accident Cover

euro-bancnotePentru că mai mult de 30.000 dintre români sunt răniți grav în accidente în fiecare an, dar și pentru că studiile europene arată că accidentele sunt printre cele mai comune cauze de deces în România, MediHelp International lansează MediHelp Accident Cover, o asigurare cu primă anuală începând de la 50 Euro și cu o acoperire maximă care poate ajunge până la 100.000 Euro.

România are cea mai ridicată rată de mortalitate din cauza accidentelor rutiere din întreaga Uniune Europeană, străzile sale fiind de 8 ori mai periculoase decât cele din Suedia, de exemplu. În plus, 4 din 100.000 de angajați suferă accidente mortale la locul de muncă, iar peste 80% din numărul total de accidente au loc acasă sau în timpul liber.

În acest context, MediHelp Accident Cover, cel mai nou produs de asigurare lansat de MediHelp International, oferă cel mai bun raport între beneficii, acoperire și primele de asigurare din segmentul său. Planul oferă o acoperire extinsă de până la 2 ani în cazul unei dizabilități totale temporare și o compensație care poate ajunge la 2000 Euro/lună. În plus, polița oferă o acoperire de maxim 100.000 Euro în caz de deces, dizabilitate permanentă totală sau pierderea vederii sau a unui membru.

În functie de prima anuală, MediHelp Accident Cover oferă o serie de beneficii în cazul apariției unor situații nefericite, cum ar fi dizabilitate totala temporară sau permanentă, pierderea vederii sau a unui membru, decesul și acoperă în plus cheltuielile medicale adiacente.

Acesta este un produs pe care ne doream de mult timp să îl aducem în portofoliul nostru. În urma unei cercetări amănunțite a pieței am reușit să lansăm cel mai competitiv plan de acest tip de pe piață, oferind o gamă mai largă de avantaje pentru o primă anuală mai mică. Ne dorim totodată să informăm și educăm publicul în legătură cu beneficiile pe care le poate aduce un astfel de produs în cazul nefericit al unui accident. Suntem convinși că MediHelp Accident Cover vine în întâmpinarea celor care înțeleg necesitatea unei astfel de asigurări care garantează siguranța personală și a familiei”

Alida Coman, Coordonator de Marketing și PR al MediHelp International

Primă  – anuală (EUR)     €    50.00              €  116.25              €   243.75

Deces   €   10,000             €   40,000             €   100,000

Dizabilitate totală permanentă                 €   10,000             €   40,000             €   100,000

Pierderea vederii sau a unui membru   €   10,000             €   40,000             €   100,000

Dizabilitate totală temporară (pe săptămână)        €    100                 €   300                  €   500

Cheltuieli Medicale / Fizioterapie                 €    1,000         €     2,500             €        2,500

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button