GadgetTrends

Farmaciile Dona urmează trendul internațional și lansează o aplicaţie de smartphone

Aplicatie DONAFarmaciile DONA prezintă prima aplicaţie a unei reţele de farmacie din România destinată telefoanelor mobile inteligente. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din Google Play şi Itunes, fiind astfel disponibilă pentru Adroid şi Iphone. Agenţia Ceva Design s-a ocupat de dezvoltare şi implementare la nivel de grafică şi programare. 

Clienţii DONA vor avea acces la baza de produse din întreaga reţea de unităţi farmaceutice, în funcţie de oraşul de reşedinţă. Printr-o simplă navigare în aplicaţie, aceştia pot verifica daca un anumit produs se găseşte în stoc, putând fi totodată îndrumaţi spre cea mai apropiată farmacie.

Prin intermediul acestei aplicaţii, clienţii vor putea telefona direct unei anumite farmacii, vor putea utiliza cardul de fidelitate folosind direct smartphone-ul sau pot afla informaţii despre promoţii şi partenerii DONA.

Aplicaţia are rolul de a îmbunătăţi interacţiunea clientului cu farmacia. Este uşor de utilizat si informaţiile sunt foarte utile, mai ales pentru pacienţii care au nevoie de anumite medicamente puţin mai greu de găsit în farmacii sau de produse în regim de urgenţă. Dacă luăm în considerare succesul înregistrat până acum, ne aşteptăm ca această aplicaţie să atingă peste 10.000 de descărcări în următoarele luni. Vom continua să o dezvoltăm şi să investim noi resurse în funcţie de feed-back-ul primit de la clienţii noştri”

Ana Maria Petculescu, Director de Marketing Farmaciile DONA

Farmaciile DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara. Compania are peste 1500 de angajaţi şi numără peste 220 de farmacii şi deserveşte lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button