Life&StyleProfil de businessUncategorized

MasterCard Elite Days: -20% in toate magazinele Nike din tara

MasterCard photo library 2013In luna in care vacanta se termina si ideile de proiecte incep sa se transforme in realitati, MasterCard  lanseaza o noua oferta speciala adresata posesorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite si Corporate MasterCard.

In fiecare zi de luni, marti si miercuri din septembrie, acestia obtin o reducere de 20% pentru cumparaturile facute in oricare magazin Nike din tara. Astfel, la discount-ul MasterCard Elite, de 10%, valabil pe tot parcursul anului, se adauga extra-reducerea MasterCard Elite Days, de 10%.

Oferta este valabila in toate cele 15 magazine aflate sub brandul Nike, din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara. Detaliile despre campanie sunt disponibile la adresa www.mastercard.ro/promotii.

Aflat in cel de-al patrulea an de existenta, programul MasterCard Elite include 100 de branduri locale si internationale, totalizand peste 200 de locatii din toata tara, din categorii precum frumusete & sanatate, moda, servicii hoteliere, restaurante, inchirieri masini, decoratiuni si produse pentru casa, bijuterii si accesorii, florarii si activitati de petrecere a timpului liber. Partenerii programului sunt prezenti in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara,  Brasov, Sibiu, Oradea, Targu-Mures, Iasi, Suceava, Bacau, Craiova, Deva, Ploiesti si Bistrita.

Lista completa a comerciantilor poate fi accesata la adresa www.mastercard.ro/premium.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button