Life&Style

Teatrul de Arta inchide stagiunea in aer liber

FESTIVALUL DRAMATURGIEI ROMANESTI - TIMISOARATeatrul de Arta Bucuresti inchide stagiunea in aer liber  ” TEATRU FĂRĂ TAVAN” cu o serie de spectacole senzationale. Mai jos gasiti detalii despre ficare dintre acestea.

Miercuri, 4 septembrie, ora 21.15

BYRON, concert acustic

byron îşi vor reîncărca bateriile cu un nou concert acustic.

byron şi Teatrul de Artă sunt cunoştinţe vechi – s-au mai întâlnit când cu ocazia unui concert wireless, când cu ocazia unui impromptu, când cu ocazia unei vizite din partea prietenilor comuni Luiza Zan şi Dan Byron. Ei bine de data asta pentru un concert acustic!

byron acustic înseamnă orchestraţii deosebite şi instrumentaţie diversă, un mod distinct de a privi muzica, o nouă perspectivă pentru melodiile deja cunoscute. De neratat!

Preţ bilet: 40 lei

Joi, 5 septembrie, ora 21.15

NO UĂMĂN, NO CRAI, teatru, muzică şi poezie

Cu George Constantinescu, Vlad Popescu şi Marius Cordoş

Zis şi curs pentru începători despre femei, spectacolul îi reuneşte pe Geo Constantinescu, Vlad Popescu şi Marius Cordoş, responsabil şi pentru regie. Un colaj de poezii cu tente romantico-melancolico-umoristice, un cântec vioi, fără cusur, al unei chitări cu suflet, istorioare rimate, multă carismă şi ironie. Spectacolul este unul distractiv, induce stări de bine şi sentimente contradictorii, dincolo de tranşantul titlu: Fără femeie, nu e plânset.

Preţ bilet: 30 lei

Vineri, 6 septembrie, ora 21.15

LUMEA JUMI-JUMA, spectacol concert

Cu Maria Răducanu şi Zoltan Butuc

Pe miraculoasa Maria Răducanu o cunoaştem şi o recunoaştem de la tango şi romanţă, la doină, fado şi jazz. La Teatrul de Artă Bucureşti va fi alături de actorul Zoltan Butuc şi chitara sa într-o seară de explorări muzicale.

Preţ bilet: 35 lei

Sâmbătă, 7 septembrie, ora 21.15

ÎNCHIDEREA STAGIUNII ÎN AER LIBER “FĂRĂ TAVAN”

GRACIAS A LA VIDA, spectacol de teatru, muzică şi dans

Cu Clara Flores Aguilera (actriţă de origine chiliană)

Scenariul: Rodrigo Rene Flores

Muzica: Violeta Parra, Inti-Illimani, Astor Piazzolla

Sprijin artistic: coregrafa Miriam Răducanu

Spectacol de teatru, muzică şi dans pe texte latino americane, precum Eduardo Galeano, Pablo Neruda, Isabel Allende, Rodrigo Garcia, într-o Poveste din Ţara de Foc. Un spectacol emoţionant despre tragica poveste din timpul Loviturii Militare de Stat din Chile.

Preţ bilet: 25 lei

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button