BusinessCompanii

La TIBCO si KIDEX se anunta super- reduceri

BANNER_KIDEXTimp de 4 zile, intre 30 mai si 2 iunie, in Pavilionul Central ROMEXPO vor fi organizate doua evenimente de traditie: Targul International de Bunuri de Larg Consum – TIBCO si Expozitia de Produse si Servicii pentru Nou-nascuti, Copii, viitoare Mamici si Parinti – KIDEX.

Ajuns la cea de a 30 – a editie, TIBCO va aduce si de aceasta data cea mai variata oferta de bunuri de larg consum. Incaltaminte, imbracaminte, produse de ingrijire corporala, bijuterii dar si aparate electrocasnice si produse alimentare, toate vor fi de gasit de pe 30 mai pana pe 2 iunie la ROMEXPO.

Asa ca, daca vrei ca vara sa te prinda cu cele mai la moda haine si articole de incaltaminte, o vizita la TIBCO este obligatorie! Dintre brand-urile ce vor expune in cadrul TIBCO, mentionam: Veronesse, Dara’s Boutique, produsele de machiaj Farmasi si bijuteriile Regal Gold.

Copiii vor fi si ei in centrul atentiei. In acelasi timp cu TIBCO, cel mai vesel targ pentru copii – KIDEX isi deschide portile pentru cei mai mici dintre vizitatori.

Jucariile, hainutele, accesoriile pentru plaja sau jocurile educative sunt doar cateva dintre atractiile editiei 2013 a KIDEX. Printre expozanti se numara: Chicco, Loris Baby’s Land, All4Baby, Wenice Kids, Premium Footwear, Picioru’ Gras, Hands on Education, Helen Doron, Global Network, Kids Hollywood, Kara Baby, Bimbo, Maiori sau TikkiShoes.

Pentru ambele manifestari, expozantii anunta reduceri substantiale de pana la 50%!

In aceeasi perioada cu TIBCO si KIDEX vor mai avea lor alte 2 evenimente ce vor completa cele patru zile dedicate intregii familii:

29 mai – 2 iunie – Targul de carte Bookfest

31 mai – 2 iunie – PetExpo  – Targ dedicat animalelor de companie

Programul  de vizitare este:

•30.05 – 01.06.2013 intre orele 10.00 – 19.00

•02.06.2013 intre orele 10.00 – 16.00

Intrarea este libera!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button