GadgetTrends

Koyos.ro a fost transferat pe Sensodays.ro

senso_900x600Siteul de e-commerce Koyos.ro se uneste cu domeniul SensoDays.ro, preluand numele acestuia.

Koyos.ro se muta in casa noua pe SensoDays.ro, un site al aceleiasi companii de e-commerce, si este de gasit in continuare, cu toate ofertele si baza sa de clienti fideli, la aceasta noua adresa. Unul dintre beneficiile acestei mutari strategice pentru clientii Koyos.ro este faptul ca sunt primiti in noua locuinta virtuala de o echipa extinsa, completata acum si cu noii colegii de la SensoDays.ro.

Contul pe care clientii il aveau pe Koyos.ro a fost transferat pe Sensodays.ro, si disconfortul legat de schimbare va fi inlaturat de faptul ca se vor putea loga cu acelasi user si aceeasi parola. In cazul in care un client a avut cont pe ambele site-uri, va ramane valid contul SensoDays. Fiecare utilizator va regasi in contul sau istoricul de comenzi. Pentru ca vorbim despre aceeasi companie, este bine de stiut ca toate garantiile raman valabile iar voucherele valide pe Koyos.ro se transfera si ele pe Sensodays.ro (detalii aici).

In prezent, exista un serviciu nou, si anume o perioada de retur extinsa la 90 zile la unele categorii. In plus, ei vor primi o reducere de 5% pentru orice comanda pe SensoDays.ro, si isi pot folosi voucherul inaugural pana pe 30 iunie 2014.

„Practic, clientii nostri vor avea numai beneficii. Acum ei vor gasi in acelasi loc aproape orice, de la cele mai hot gadgeturi tehnologice, oferte pentru casa si gradina, pana la cosmetice pentru toate genurile” susține Milena Nedelcu, Director Marketing SensoDays.ro, care apartine grupului International Transactions & Services SA.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button