BeautyLife&StyleLuxury

Elysee Retreat se deschide în cadrul galeriilor comerciale The Grand Avenue

Elysée RetreatDin luna mai 2014, Elysee anunta deschiderea Elysee Retreat, o experienta multisenzoriala ai carei pasi ne poarta spre rafinament si frumusete. Deschis in cadrul galeriilor comerciale The Grand Avenue ale hotelului JW Marriott din Bucuresti, Elysee Retreat reprezinta arta relaxarii la superlativ! Atmosfera glam, decorul exotic si inconfundabilul stil Elysee formeaza un univers atragator si destins, unde toate grijile dispar.

Dedicata clientilor speciali Elysee, noua destinatie ofera in exclusivitate spectaculoasele tratamente Bellefontaine, masaje asiatice complexe precum si tratamente speciale purtand amprenta Elysee Signature.

Elysee Signature

ELYSEE RETREAT – Asian Blend- Relaxarea suprema

Descoperiti relaxarea suprema incercand uimitorul masaj Elysee Retreat. Acest masaj calmeaza atat mintea cat si trupul inducand o stare completa de relaxare. Implica tehnici traditionale de masaj imbinate cu folosirea uleiurilor aromatice, ce au efecte benefice atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Imbunatateste circulatia, stimuleaza sistemul limfatic si elimina tensiunile si durerile.

Elysée Retreat2

SHIATSU BODY AND MIND – experienta luxului

O experienta a luxului, Shiatsu Body & Mind Massage consta intr-o serie de tehnici complexe care implica intreaga structura osoasa, cu rol in purificarea sistemului circulator, miscari usoare ale articulatiilor precum si tehnici menite sa genereze o experienta minunata pentru cel care apeleaza la acest tratament.

Bellefontaine

GOLDEN CAVIAR cu concentrat de colagen si complex gold-silk

Tratament intensiv special conceput pentru orice tip de ten, dar in special pentru tenul matur. Compusii sai speciali ofera hidratare indelungata si un efect reparator in profunzime. Extractul de caviar negru activeaza si regenereaza membrana celulara, evitandu-se astfel pierderea de apa de la nivelul celulei iar tenul devine pur si simplu radiant.

Elysee propune o calatorie de vis intr-o lume aparte incarcata de noi repere si semnificatii. Esente pretioase, aflate pe liste de asteptare in intreaga lume, cele mai bune linii de ingrijire corporala alaturi de accesorii sofisticate si tehnici unice de relaxare compun minunatul univers Elysee, experienta luxului la superlativ.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button