Going OutLife&Style

„Jurassic Adventures”, un show în premieră în România

jurassic adventuresPhoenix Entertainment  prezintă, în premieră în România, „Jurassic Adventures” – o  producție impresionantă, garantată de Gerry Rickard și Petros Zondiros, responsabili pentru producerea și promovarea a numeroase show-uri precum Disney on Ice sau Disney Live.  După ce în februarie copiii din România au făcut cunoștință cu cel mai iubit cățel din lume, Scooby-Doo, în această toamnă, micuții vor avea parte de o aventură preistorică realistică.

Show-ul „Jurassic Adventures” este o producție grandioasă, care folosește tehnologii avansate, sisteme audio, climatice și de lumini spectaculoase, decoruri și personaje realistice, menite nu doar a-l transpune pe spectator în lumea fabuloasă a unui parc din Jurassic, ci a-l face să participe cu totul la aventură. Publicul va trăi cu sufletul la gură peripețiile personajelor, va asista la nașterea unui pui de dinozaur și se va cutremura la fiecare răget al creaturilor preistorice. Echipați cu cea mai recentă tehnologie hidraulică, acustică și electrică, care face ca toate mișcările și sunetele să fie realistice, dinozaurii din show vor înflăcăra copiii de-a lungul unui show captivant.

Suspans, umor, emoție, prietenie și curaj sunt sentimentele care îi vor încerca atât pe părinți, cât și pe copii în aventura din Jurassic, care va avea loc la Sala Palatului, vineri și sâmbătă, pe 21 și 22 noiembrie. „Jurassic Adventures” – un show de familie captivant, cu o pronunțată latură educativă, care va îmbogăți universul copiilor.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, pe www.eventim.ro și în magazinele partenere. Biletele sunt disponible la mai multe categorii de prețuri, în funcție de locul din sală și au prțturi diferențiate pentru adulți și copii. Deoarece este un spectacol pentru copii, aceștia NU au acces gratuit în sala de spectacol. Pentru cei care se grăbesc să achiziționeze biletele, acestea au un preț special în perioada 26.05- 26.06.2014, după cum urmează:

Categoria VIP – 180 de lei pentru adulți și copii;

Categoria I – 135 de lei pentru adulți și 110 de lei pentru copii;

Categoria II – 110 de lei pentru adulți și 75 lei pentru copii;

Categoria III – 75 lei pentru adulți și 55 de lei pentru copii;

Categoria IV – 55 de lei pentru adulți și  40 de lei pentru copii.

După această perioadă de prețuri reduse, începând cu 27 iunie 2014, biletele vor costa după cum urmează:

Categoria VIP – 200 de lei pentru adulți și copii;

Categoria I – 155 de lei pentru adulți și 120 de lei pentru copii;

Categoria II – 125 de lei pentru adulți și 85 de lei pentru copii;

Categoria III – 80 lei pentru adulți și 70 de lei pentru copii;

Categoria IV –  60 de lei pentru adulți și 45 de lei pentru copii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button