GadgetSmartphone

King lansează Papa Pear Saga pentru iOS şi Android

Papa Pear SagaKing, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual, anunţă intenţia de a porta jocul Papa Pear Saga pe dispozitivele mobile cu iOS şi Android, începând din această toamnă. Titlul a fost lansat pe Facebook în martie 2013 şi s-a bucurat de mare succes în rândul utilizatorilor, ajungând la peste 18.9 milioane de utilizatori activi lunar.

Vestea lansării jocului Papa Pear Saga pe dispozitive mobile vine odată cu atingerea unui prag important în istoria companiei. King a depăşit  1 miliard de sesiuni de joc active zilnic, pentru toate titlurile din portofoliu, pe platformele mobile, Facebook şi King.com. King îşi menţine poziţia de lider al jocurilor casual pe Facebook cu 160 milioane de utilizatori activi lunar.

Împreună cu colegii de la studioul King din Bucureşti, mă bucur de succesul King şi sunt mândru că de aproape 2 ani, contribuim la lansarea de noi titluri în portofoliul King şi lucrăm la îmbunătăţirea constantă a titlurilor deja existente,”

Mihai Sfrijan, Head of Studio King Bucureşti

Versiunea mobilă a jocului Papa Pear Saga va fi lansată cu 120 de niveluri şi va fi sincronizată cu versiunea pentru platfoma de Facebook a jocului. Jucătorii de pe Facebook vor putea face trecerea completă către platformele iOS şi Android, păstrând clasamentele, evoluţia în joc şi scorurile record şi continuând experienţa pe dispozitivele mobile din punctul în care au rămas.

În prezent, Papa Pear Saga are peste 3.7 milioane de utilizatori activi zilnic pe Facebook. King a fost un pionier în sincronizarea dintre platforme, Candy Crush Saga şi Bubble Witch Saga fiind primele şi singurele jocuri casual complet sincronizate între Facebook şi iOS sau Android în momentul în care au fost lansate.

Papa Pear Saga este diferit de orice alt joc din portofoliul King. Păstrază caracteristica de bază a titlurilor din portofoliul King şi anume elementul de puzzle, însă va fi primul joc mobil de tip Saga care are şi un element fizic care va fi portat foarte uşor în experienţa de joc pe smartphone-uri şi tablete.

Papa Pear Saga este cel de-al patrulea titlu din portofoliul King care va fi disponibil şi pe dispozitivele mobile. După titlurile de succes, Candy Crush Saga şi Bubble Witch Saga, în luna iunie a acestui an şi Pet Rescue Saga a primit o versiune pentru mobile, ajungând deja pe locul #3 în top aplicaţii iOS gratuite şi locul #6 în top aplicaţii pe Facebook. Evoluţia jocurilor King pe platformele mobile a fost foarte rapidă, prima versiune de joc de tip Saga pentru mobile lansându-se doar în urmă cu 1 an.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button