GadgetGoing Out

Gadget Trends: Genius lansează mausul cu cameră foto încorporată

CamMouse_1Genius lansează noul produs 2 in 1, Cam Mouse, un maus inovator care devine cameră foto și încarcă instant fotografiile făcute, scanează QR coduri și multe altele. Cam Mouse combină un maus de 1200DPI cu o cameră de 2M. Cam Mouse este la fel de uşor de utilizat precum o cameră portabilă ce vă permite să faceţi fotografii fără să aveţi grija acumulatorului. În plus, schimbarea de la cameră la maus se poate face intr-o secundă – pur şi simplu glisaţi capacul de pe partea inferioară a mausului, deschideţi capacul obiectivului şi fixaţi-l la distanţă.

De asemenea, Cam Mouse vă ajută să vă împărtăşiţi cu ușurinţă pozele cu prietenii şi familia. Acesta se sincronizează cu site-urile de socializare pentru a putea să încărcaţi instant fotografiile. În plus, mausul oferă instrumente de editare a fotografiilor şi scanează QR codurile.

Dacă un profesor este pe punctul de a şterge anumite informaţii importante de pe tablă sau dacă într-o întâlnire sunt schimbate slide-uri prea repede, puteţi profita de viteza şi versatilitatea Cam Mouse-ului pentru a face fotografii când aveţi nevoie.

CamMouse_2

Produsul este compatibil cu sistemele de operare Windows 8/Vista/ XP.


Caracteristicile produsului:

– tehnologia BlueEye  asigură funcţionarea pe suprafețe diverse

– 2M 720P HD pixeli asigură fotografii de calitate

– încarcă instant fotografiile pe site-urile de socializare

– instrumentele de editare sunt uşor de utilizat

– scanează QR coduri

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button