Parenting

KFC Eleven, mai puţin fast şi mai mult food

KFC-ELEVENReţeaua de restaurante fast food KFC, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa internaţională de profil, testează începând cu această lună un nou concept, KFC Eleven, anunţă Huffington Post.

Potrivit reprezentanţilor reţelei, primul restaurant de acest gen, care se doreşte a fi fast casual dining, se va deschide pe 5 august, în Louisville. Meniul va consta în preparate internaţionale, pe bază de pui, orez sau salate.

De exemplu, dacă aveţi drum prin State în perioada următoare şi vreţi să testaţi noul concept KFC, puteţi alege din meniu salatele Sweet Orange Ginger, Caribbean Tango sau Southwestern Baja, friptura de pui, piureul aromat cu usturoi, focaccia sau diverse sandvişuri.

Din actualul meniu al KFC Eleven lipsesc toate preparatele din pui cu oase, marele absent fiind Chicken Bucket-ul cu aripioare si copane, marca brandul american.

Oficialii companiei au precizat momentan faptul că noul restaurant este un test, nefiind încă vorba despre un rebranding al reţelei şi îndepărtarea de eticheta de fast food.

Deschiderea oficială a primului KFC Eleven va avea loc pe 11 august, urmând ca o a doua locaţie să fie inaugurată tot în Louisville în lunile următoare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button