Parenting

Irina Mohora a lansat campania de prevenire a cerșetoriei “Sandwich-ul de la miezul nopții”

Cerșetoria și suferința nu trebuie să se transforme într-o afacere profitabilă pentru rețelele și mafia care exploatează și obligă o mare parte din copii și bătrâni să cerșească. Evenimentul de lansare a campaniei de prevenire a cerșetoriei “Sandwich-ul de la miezul noptii” a avut loc în Parcul Herăstrău, joi, 25 aprilie, o zi perfectă pentru o astfel de locație, cu mult soare, dar cu și mai multe zambete și bună dispoziție. Vedetele au venit să susțină acestă campanie și să transmită mai departe mesajul Asociației Zambetul Îngerilor: “Implica-te prin informare. Ia atitudine!”

 Jakob Hausmann a gătit live pentru invitați și Alexandra Ungureanu & Crush au susținut un concert live. Au fost alături la acestă lansare și partenerii campaniei:  Telejurnalul Tvr, Billa și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane.

Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii Lozul cel Mare, de la TVR este Vicepreședintele Asociației Zâmbetul Ingerilor (A.Z.I.). Alaturi de cativa oameni minunati, Irina a inițiat campania de prevenire a cerșetoriei  numită “Sandwich-ul de la miezul nopții” care are ca scop prevenirea și combaterea traficului de persoane implicate în acest fenomen.

Vezi aici ce spune Irina Mohora despre aceasta campanie

Campania socio-umanitara dorește informarea și responsabilizarea publicului cu privire la stilul de viață al persoanelor care trăiesc pe stradă, dar și hrănirea cerșetorilor astfel eliminându-se pretextul pentru care majoritatea recurg la cerșetorie: nevoia de hrană. Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane a devenit partener al Asociației A.Z.I în derularea campaniei “Sandwich-ul de la miezul nopții” alaturi de Telejurnalul TVR si Billa.

Irina Mohora a cooptat mai multe personalități publice pe care le-a rugat să o ajute în derularea campaniei de prevenire a cerșetoriei. Aceste poartă numele generic de Ambasa-dorii A.Z.I.: Andrei Nourescu, Jojo-Cătălina Grama, Adina Buzatu,  Iris, Proconsul,  Krip-ton, Annes, Alexandra Ungureanu,  Maria Radu, Anca Rusu, Stefan Lungu, Paula Chirila, Mon ica Ghiurco, Eda Marcus, Cristina Soare, Sonia Argint Ionescu, Andreas Petrescu, Jukebox., Jakob Hausmann, Florin Dobre, Raluca Lăzăruț, Crisa Kyra, Bogdan Vlădău, Cristina Șoloc, Cristian Samfira, Leonard Doroftei, Florin Chilian.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button