GadgetSmartphoneTrends

Android Key Lime Pie: Top 10 cele mai anticipate avantaje

Android-5.0-Key-Lime-PieDupă Android 4.0 Ice Cream Sandwich, care a oferit identitatea Android, și care a apărut odată cu Galaxy Nexus la sfârșitul lui 2011, și Android 4.1 Jelly Bean, lansat cu Nexus 7, o nouă versiune se apropie de lansare. Astfel spus, următoarea lovitură, Android 5.0 Key Lime Pie va aduce multe schimbări față de versiunea Android 4.2 Jelly Bean. Google se pregătește, deja, să echipeze noua generație de mobile cu o gamă nouă de aplicații care vor optimiza ultimele smartphone-uri pe Android. Vezi care sunt cele mai anticipate 10 schimbări care vor apărea cu Android 5.0 Key Lime Pie, compilate de Multimedia Solutions.

10. „Performance profiles”

Noul Android ar putea da, cel mai probabil, o viață mai lungă bateriei pentru dispozitivele echipate cu noua versiune.

9. Intergrarea mai bună a social-media

Integrarea mai bună a Social Media pe Android 5.0 Key Lime Pie va putea oferi o experiență mai bună și un schimb de conținut mai ușor pe rețelele de social media: Facebook, Twitter și Google Plus.

8. „Cross-device SMS sync”

Sincronizarea SMS-urilor cu noul Pie Key Lime ar ajuta utilizatorii să stocheze mesajele pe telefon, mai degrabă decât pe cartela SIM. Astfel, textele ar putea fi fie păstrate atât pe cartela SIM cât și pe cardul SD.

7. Suport mai bun pentru dispozitive multiple

În prezent, Google se află într-o agitație continuă pentru a stabili funcția de comutare între mai multe  dispozitive, iar acest lucru ar putea sp fie regăsit în viitorul Android Key Lime Pie.

6. Modul video-conferinţă  încorporat

Rivalii Google ca Apple, Microsoft și BlackBerry oferă deja un sistem built-in pentru conferințele video pe dispozitivele lor. Cu toate acestea, în prezent, acesta nu este integrat în sistemul de operare Android. Google pregăteşte integrarea la viitorul Android 5.0.

5. Opțiunea „Line-drawing keyboard”

Google se află în faza finală a testelor pentru integrarea unei alternative inteligente de introducere a textului în noua tastatură începând cu Pie Key Lime.

4. Multi-select din contactele

Chiar dacă lista de contacte în Android este destul de ușor de utilizat, acesta ar putea fi gestionată un pic mai bine. Viitorul Android Key Lime Pie ar face mai accesibilă această funcție și ar putea venii cu un fel de sistem de casetă, unde utilizatorii pot face scroll pentru a găsi un nume și în același timp pot crea o listă de corespondență email din contactele adaugate în telefon. Acest lucru ar ajuta la expedierea de email-uri sau SMS-uri, mult mai ușor.

3. „App preview”

Apple a pus în practică un sistem de cod promoțional pentru a distribui versiuni gratuite sau un preview de aplicații. Google vrea să implementeze ceva asemănător, iar utilizatorii vor putea opta să schimbe o aplicație prin intermediul unui sistem de cod promoțional.

2. Butonul de “Never Update”

Chiar dacă nu este pe placul dezvoltatorilor, este important că actualizările de aplicații ar putea fi refuzate permanent în Android 5.0. Acest lucru ar permite utilizatorilor să păstreze versiunea curentă a unui instrument decât să fie forțat să facă upgrade de fiecare dată când deschide aplicația.

1. „Final requests”

Faptul că Android vine cu o listă mare de opțiuni poate deveni plictisitor atunci când vrei să alegi opțiunea dorita. Prin urmare, ar fi frumos dacă ecranul Setări ar putea fi sortat în ordine alfabetică sau, de preferință, în funcție de cele mai frecvent utilizate aplicații. În plus, procentul de viață pentru baterie în bara de notificări pentru Android 5.0 ar fi de bun augur în schimbul pictogramei vagi cu golirea bateriei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button