Parenting

Hyundai, Tiriac Auto si Orange organizeaza competitia “Inscrie pentru un Hyundai i20”

Hyundai Orange Dinamo Steaua 2013(1)In pauza marelui derby Dinamo – Steaua, programat pentru data de 10 mai pe stadionul National Arena din Bucuresti, fanii fotbalului pot inscrie goluri la poarta unui goalkeeper celebru, cu scopul de a castiga un Hyundai i20. Inscrierea in competitie se poate realiza pana la data de 7 mai, trimitand un mesaj tip SMS la numarul scurt 376 si achizitionand un wallpaper din Portalul Orange pe mobil, sectiunea “Inscrie pentru un Hyundai i20”. Tariful de 0,69 euro cu TVA inclus este perceput pentru achizitionarea unui wallpaper din Portalul Orange pe mobil.

Participantii au sansa de a castiga, prin tragere la sorti, premii in valoare de pana la 1.000 de euro, bilete la derby-ul Dinamo – Steaua, dar mai ales posibilitatea de a inscrie goluri impotriva unui portar renumit, pentru un Hyundai i20. Castigatorii tragerii la sorti vor fi anuntati de Orange Romania pana pe data de 9 mai 2013.

In timpul pauzei dintre cele doua reprize ale derby-ului se va organiza o sesiune de trei sutari la poarta, iar concurentii finalisti isi vor demonstra abilitatile sportive incercand sa marcheze cat mai multe goluri. Castigatorul va pleca acasa la volanul unui Hyundai i20.

Daca dupa cele trei suturi la poarta scorul este egal, se va aplica o proba de departajare – o sesiune de cinci intrebari din domeniul fotbalului. Participantul care va raspunde corect la cele mai multe intrebari intr-un interval de un minut, va castiga noul i20.

In competitia “Inscrie pentru un Hyundai i20” pot participa utilizatori activi ai retelei mobile Orange Romania care au implinit 18 ani si dispun de domiciliul in Romania.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button