BusinessCompanii

Trends: iOS 7, pe aproape 90% dintre gadgeturile Apple

appleProducătorul smartphone-urilor iPhone şi al tabletelor iPad a anunţat recent faptul că sistemul de operare iOS7, cea mai recentă versiune a acestuia, lansată de companie în urmă cu un an, rulează acum pe 87% dintre device-urile care au acces la App Store, scrie MacRumors.

Anunţul făcut de companie vine la şapte luni după dubutul sistemului de operare şi la doar câteva luni înainte de anunţul referitor la lansarea unei noi versiuni de iOS, pe care toţi dezvoltatorii îl preconizează a se întâmpla în cadrul conferinţei WWDC 2014 din luna iunie.

Apple are de obicei o rată de adopţie a noilor versiuni ale sistemului de operare, compania făcând în mod general upgrade-urile destul de uşor de realizat.

Comparativ, Google observă o rată de adopţie a celei mai noi versiuni de Android (4.4 KitKat) de doar 5,3%, lansată pe piaţă cu o lună mai târziu decât iOS7.

În prezent, iOS6 mai este prezent pe 11% dintre gadgeturile Apple, în timp ce doar 2% dintre utiulizatori mai folosesc versiuni mai vechi ale sistemului de operare al companiei din Cupertino.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button