GadgetTrends

Gadget rumors: Samsung lucrează la un smart-watch-phone

Gear Fit GroupDacă nu prea vă daţi seama cum ar arăta un astfel de concept, gândiţi-vă mai întâi la posibilitatea ca smartwatch-ul vostru să fie mai mult decât un simplu accesoriu pentru telefon. Se pare că Samsung testează această posibilitate cu un model viitor de ceas inteligent, capabil să primească şi să efectueze telefoane prin intermediul propriului card SIM.

Şi se mai aude că Samsung a găsit deja numele potrivit pentru acest gadget de generaţie viitoare: Gear Solo. Cel puţin aşa anunţă jurnaliştii Korea Herald citaţi de Venture Beat.

Veţi spune ok, dar şi cu actuala generaţie de Gear se poate răspunde la telefon sau se pot iniţia apeluri. Corect, însă Galaxy Gear are nevoie de o conexiune Bluetooth cu un telefon Samsung pentru a avea aceste funcţii. Practic, ceasul este o interfaţă la distanţă a telefonului mobil.

Dacă informaţiile vehiculate în presa internaţională sunt corecte, Gear Solo ar trebui să fie capabil să facă tot ceea ce se poate realize pe un telefon mobil, inclusive iniţierea şi primirea de apeluri sau mesaje text cu ajutorul propriei cartele SIM.

Rămâne de văzut dacă un astfel de gadget ar putea convinge consumatorii să renunţe la telefoanele mobile pentru ceasuri de mână cu telefoane integrate, mai ales că există încă o problemă a bateriei: ţine doar vreo 5-6 ore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button